Xeon 3440 overclock için PSU önerisi

user000001

Centipat
Kusura bakmayın dün de benzer konu açmıştım ama PSU hakkında tavsiye almayı unutmuşum. PSU olarak nasıl bir şey almalıyım? İkinci el 500W civarında bir şey alsam yüksek OC yapabilir miyim?

Sadece işlemci belirtmişsin, görüntüyü Onboard mı alacaksın. APU sistemlere 300W PSU bile yeterli gelebiliyor. Ekran kartın var ise modeli belirt.

İşlemcinin APU olduğunu söylemedim zaten, ekran kartını alana kadar PSU almanı tavsiye etmiyorum. En kötü günümüz giriş seviyesi GTX 660 bile minimum 450Watt istiyor.
Size zamanında kullandığım ve şiddetle önerdiğim PSU'nun linkini bırakıyorum.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat bu biraz benim bütçemi aşıyor gibi fiyatı mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışıyorum yani 300 lira civarında (ikinci el de olur) bir şey olamaz mı?

Aralarından birini seçebilirsiniz;

Tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat bu biraz benim bütçemi aşıyor gibi fiyatı mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışıyorum yani 300 lira civarında (ikinci el de olur) bir şey olamaz mı?
Sıfır olarak o sisteme bence bu model yeterli gelir. Yukarıdaki ikinci el önerilerine de bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…