Kusura bakmayın dün de benzer konu açmıştım ama PSU hakkında tavsiye almayı unutmuşum. PSU olarak nasıl bir şey almalıyım? İkinci el 500W civarında bir şey alsam yüksek OC yapabilir miyim?
İşlemcinin APU olduğunu söylemedim zaten, ekran kartını alana kadar PSU almanı tavsiye etmiyorum. En kötü günümüz giriş seviyesi GTX 660 bile minimum 450Watt istiyor.
Size zamanında kullandığım ve şiddetle önerdiğim PSU'nun linkini bırakıyorum.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat bu biraz benim bütçemi aşıyor gibi fiyatı mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışıyorum yani 300 lira civarında (ikinci el de olur) bir şey olamaz mı?
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat bu biraz benim bütçemi aşıyor gibi fiyatı mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışıyorum yani 300 lira civarında (ikinci el de olur) bir şey olamaz mı?
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...