Darboğaz yapıyor diyorsunuz da oyun kasıyor mu? Eğer oyun kasıyorsa, oyunun içindeki ayarlardan akıcılığı en sonuna çekin. Pubg mobile de her sistemde darboğaz olur. Zaten maksimum 60 FPS alabiliyorsunuz. Ortalama 50 FPS civarı oluyor.
Darboğaz yapıyor diyorsunuz da oyun kasıyor mu? Eğer oyun kasıyorsa, oyunun içindeki ayarlardan akıcılığı en sonuna çekin. Pubg mobile de her sistemde darboğaz olur. Zaten maksimum 60 FPS alabiliyorsunuz. Ortalama 50 FPS civarı oluyor.
Yazılımsal bir sorununuz olabilir. x3440 ve GTX 1050 Ti kullanmaktayım hiç bir darboğaz yaşamadım. PUBG Mobile'da oynuyorum normal PUBG'yi de. İşlemci stok halinde birde OC yapılmamış haliyle. Anakartım OC desteklemediği için stok hali bile fazlasıyla besliyor.
Yazılımsal bir sorununuz olabilir. x3440 ve GTX 1050 Ti kullanmaktayım hiç bir darboğaz yaşamadım. PUBG Mobile'da oynuyorum normal PUBG'yi de. İşlemci stok halinde birde OC yapılmamış haliyle. Anakartım OC desteklemediği için stok hali bile fazlasıyla besliyor.
Ekran kartınızı değiştirebilirsiniz. 1050 Ti vs alabilirsiniz. DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp nVidia'nın sitesinden indirip tekrar kurmanızı tavsiye ederim.
x58ud3r i7 930@3.99 ghz gtx760 2gb ve 8 gb ram ile pubg de 50 ile 55 arası fps alıyor battlefield 1 witcher 3 pes 2019 gibi oyunlarda hiç sorun çıkarmadı hatta 2 gb ram sonradan taktık cihaz hala kardeşimde kullanıyor bence sizde yazılım olarak problem olabilir ısı değerleri nasıl kontrol ettiniz mi
Arkadaşlar Mobil PUBG oynuyorsunuz. Emülatör ile oynuyorsunuz. İşlemciniz neye destek veriyorsa onu görürsünüz. Grafik kartına yüklenen bir oyun değil PUBG "Mobile".
Masaüstü versiyondan bahsetsek anlarım fakat işlemciyi kullanan bir oyundur PUBG Mobile. Daha doğrusu emülatör.