Merhaba arkadaşlar. sistemimde darboğaz olup olmadığımı bilmek istiyorum ancak YouTube'dan birkaç video izlememe rağmen bir şey anlamadım. yardımcı olursanız beni mutlu edersiniz.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
www.msi.com
Eğer bunu doğru anladıysam senin bilgisayarın ekran kartını takacağın PCIe arayüzü 2. nesil, oysa takmayı düşündüğün grafik kartı 3. nesil PCIe destekliyor. Ekran kartının PCIe 3.0 arayüzünün potansiyel hızının yarısından fazlasını kullanacağını pek düşünmüyorum ama yine de performansta(az veya çok) kayıp olabilir.
Bunun dışında işlemci yükü oynayacağın oyuna ve oyunun ayarlarına göre değişebilir.
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.