Merhaba arkadaşlar, ben sistem parçalarını yenilemek istiyorum ama emin de değilim. Performansı gerçekten kötü mü? Bende buraya sorayım dedim. Eğer kötüyse neden başlamalıyım?
Anakart işlemci RAM'ı satın. i3 10100Fli bir sisteme geçin. RX 470'i satmanıza gerek yok. İleride yetersiz gelirse satarsınız kartı. X5660 tek çekirdek olarak düşük bir işlemci bu arada.
Anakart işlemci RAM'ı satın. i3 10100FLI bir sisteme geçin. RX 470'i satmanıza gerek yok. İleride yetersiz gelirse satarsınız kartı. X5660 tek çekirdek olarak düşük bir işlemci bu arada.
Anakartı bende düşünmüştüm M.2'de taktırırım hem iyi olur diye geçenlerde ASUS Prime B450M bayağı aklıma yatmıştı aslında her yerde adını duyuyorum işlemci ve anakart önerebilir misiniz size zahmet?
Anakartı bende düşünmüştüm M.2'de taktırırım hem iyi olur diye geçenlerde ASUS Prime B450M bayağı aklıma yatmıştı aslında her yerde adını duyuyorum işlemci ve anakart önerebilir misiniz size zahmet?
Size fikir vermesi açısından şöyle bir öneride bulunabilirim. 2. el Ryzen 5 1600 alıp anakart olarak bunu alıp yanına da bütçeniz yeterse 16 GB RAM eğer yeterli gelmezse 8 GB RAM alırsınız. SSD yoksa 240 GB SSD alıp içine Windows'u mevcut HDD'nize de uygulamaları, oyunları yüklersiniz. Bu şekilde sizi en az 3 4 yıl arası götürecek bir sistem çıkar ortaya.