Elimde reballing yapılması gereken bir RX 460, 4 GB 1600MHz DDR3 RAM ve bir Tower kasa var. Bir de BIOS arızası vermiş bir anakart var ancak iki ayrı yere götürüp sonuç alamamıştım halbuki basit bir sorundu. Küçük bir sistem toplamak istiyorum. Sadece internet için kullanılacak ancak boşta OEM RX 460 olduğu için 300 liraya reballing yaptırıp yine de sistemi bir tık güçlü kılmayı veya sadece anakart ve işlemci almayı düşünüyorum işlemci grafiği kullanılabilir nasıl olsa.
RX 460'ı reballing yaptırıp satmayı düşündüm. GTX 1050'nin bile 2K ettiği piyasada yine aynı civarlara satsam bütün masrafım karşılanırdı ancak tamir görmüş kartı belirterek dahi olsa satmak istemiyorum. Bu kartı reballing yapılmış ya da yapılmamış şekilde ilgilenen olursa DM üzerinden belirtebilir karta ilgili ayrıntıları anlatırım.
Kısaca sistem her ne kadar ofis tipi olacak olsa da çok da kötü olmasını istemiyorum aklım Xeon işlemcilerde kaldı. Zamanım olduğu için yurt dışından satın alabilirim. Xeon bir sistem RX 570 ile uyumlu olur mu veya yeterince besleyebilir mi? Veya sadece işlemci ve anakart önerebilecek var mı? Belirli bir bütçem yok ancak masraf ne kadar az olursa o kadar iyi olur. Alternatif önerilere açığım.