Xeon E 5450 Windows 10 Uyumu

frebaba

Hectopat
Daha fazla  
Şuan Windows 7 kullanmaktayım. Yeni işlemci istettim ve sistemime Windows 10 kurmak istiyorum. Anakartım biraz eski, windows 10 kurarken sorun çıkar mı? Bios'u felan modlamaya gerek var mı?
Sistemim:
İşlemcim = Intel Xeon E 5450
Anakartım = DG31PR
RAM= 2 adet 1066 2 GB RAM
Ekran kartım = Nvidia Gtx 750

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende Xeon işlemci aldım araştırmalarıma göre bios modlamadan Windows 10 atılmıyor.

Evet BIOS modlama gerekiyor Windows 10 için fakat basit bir işlem.

Evet BIOS modlama gerekiyor Windows 10 için fakat basit bir işlem.
Benim anakartım eski, işin içinden çıkamadım. Biosu modlayacağım microcode ile de hata alıyorum. Birisi biosu modlanmış şekilde sunabilme imkanı var mı? Ayrıca USB bellekten başlatamadım bir türlü biosu.

Bende bu siteden; xeon 771 microcode 微碼 modladım ama seninki çok eski bir anakart burada yok. Bu işten anlayan birisi lazım.
Ben kendim biosa microcode gömüyorduma hata alıyordum. Ben biosun son sürümünü ".bio" uzantasıyla indirdim. Program ".rom" uzantısı kabul ediyor. Benim biosun rom uzantısı yok.

@Mert Yardımcı olabilir misin? ( Bu arkadaş anlıyor bu işlerden görünce etiketi yardımcı olacaktır. )

.rom olarak değiştirin microcode ekledikten sonra geri .bio yapın.

@Mert Yardımcı olabilir misin? ( Bu arkadaş anlıyor bu işlerden görünce etiketi yardımcı olacaktır. )
İlgin için teşekkür ederim de bu modlamayı yapmadan eski işlemcimle Windows 10 yükleyip tekrar e5450 taksam olur mu? Çok sıkıntı olurmu modlama yapmasam? Yapmak istiyorum ama zor gibi.
.rom olarak değiştirin microcode ekledikten sonra geri .bio yapın.
Denedim önceden olmadı. Intelin resmi sitesinden indirmiştim oysa.

Sistem açılmaz, sen bir süre Windows 7 ile idare et istersen. @Mert arkadaş gelince sorunu çözebilir çözemez ise yeni bir anakart lazım olacak büyük ihtimal illa Windows 10 istiyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…