Yani şöyle söyleyim, diyelim o ekran kartını aldın; işlemci, anakart ve psu uyuşmayacak. İşlemci ve anakart değişince de ram değişmek zorunda kalacaksın. Ama o ekran kartına hangi işlemci gidiyor çok bilmiyorum şimdi bişey dersem yalan olur
Yani şöyle söyleyim, diyelim o ekran kartını aldın; işlemci, anakart ve PSU uyuşmayacak. İşlemci ve anakart değişince de RAM değişmek zorunda kalacaksın. Ama o ekran kartına hangi işlemci gidiyor çok bilmiyorum şimdi bir şey dersem yalan olur.
O zaman psu yetmeyebilir 350w almalısın. Bu arada şimdi baktım o işlemciye o ekran kartı biraz yüksek geliyormuş yani ekran kartını az bişey kısıtlar. Ama yine de çalışır
Online FPS oynayacaksan 16 GB RAM artık şart oldu ekran kartı olarak o işlemcileri alırsan 1080p de idare eder darboğaz olursa ayarları biraz yükseltirsin PSU olarak da 400W 80Plus yetecektir.
Online FPS oynayacaksan 16 GB RAM artık şart oldu ekran kartı olarak o işlemcileri alırsan 1080p de idare eder darboğaz olursa ayarları biraz yükseltirsin PSU olarak da 400W 80Plus yetecektir.