Xeon E5 2620 v2 sistem alınır mı?

osmancoskun

Kilopat
Makaleler
2
Daha once paylasmistim ve maalesef isler pek de yolunda gitmedi. Elimde AMD FX 4100 - 8GB 1333 MHz RAM - MSI gm760-p21 bundle var. Su an icin bunu kullaniyorum ve guncel bir alamayacagim maalesef. AliExpresss uzerinden hu anan x79 anakart 8 GB 1333 RAM ve Intel Xeon E5 2620 v2 bundle buldum ve fiyat olarak 810 lira ve kargoyla birlikte tahminen 880 falan oluyor. Sizce bu bundle'i almaya deger mi? CPU benchmark uzerinden FX4100 ile Xeon E5 arasinda saglam farklar var ve artik browser ve Visual Studio'yu ayni anda acabilecegim bir sistem ariyorum. Coklu cekirdek burada isimi gorur mu?

Genel olarak Linux uzerinde kullanacagim. Windows sadece Visual Studio icin geciyorum. Simdiden hepinize yardimlariniz icin tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bulundun platforma yatirim yapapilirsin mesela.
FX8370. alabilisin bulundun platformun en iyi işlemcisi ve 8 gercek iş parcaci var ve Aliexpress'te fiyati try505.40'dir ramide 16 GB yapabilirsin oyun oynayacagım diyorsananda RX580 alabilirsin hem işlemcigumrukte takilmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı