Xeon E5 2620 V3 için anakart önerisi

Bunların anakartları farklıdır. Ali Express üzerinden bakabilirsiniz. Çok çeşit var.
Try 1,137.90 24%off | makinist X99 anakart desteği Xeon E5 V3 v4 işlemci DDR4 ECC RAM olmayan sunucu bellek M.2 NVMe SATA M.2 dört kanallı RS9.

Bu sadece anakart mı? 2.el olarak daha ucuza bulma imkanım var mı veya 2.el kolay bulunabilen bir anakart için bir işlemci öneriniz var mı?

Bu sadece anakart mı? 2.el olarak daha ucuza bulma imkanım var mı veya 2.el kolay bulunabilen bir anakart için bir işlemci öneriniz var mı?
Evet hocam. İkinci el olarak bulunabilir fakat yaygın değil. Ali Express üzerinden set olarak da satanlar var.
TRY 1,892.37 44%OFF | HUANANZHI X99 anakart XEON E5 2620 V3 2*8G DDR4 2666 NON-ECC bellek kombo kiti seti NVME USB3.0 ATX sunucu

Bunların anakartları farklıdır. Ali Express üzerinden bakabilirsiniz. Çok çeşit var.
TRY 1,137.90 24%OFF | Makinist X99 anakart desteği Xeon E5 V3 V4 işlemci DDR4 ECC RAM olmayan sunucu bellek M.2 NVME Sata M.2 dört kanallı RS9

Kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum ama bu ürün kaliteli mi? Yolladığınız ürünün marka modeli Machinist X99/RS9, sizce iyi midir? Kısıtlı bütçeyle sistem topluyorum da. Şu arkadaşın videolarını izliyorum ama doğrulamak istedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Huananzhi daha çok tutuluyor. Attığınız markayı da görüyorum.

Huananzhi daha çok tutuluyor. Attığınız markayı da görüyorum.

Hocam bu Huanan veya Makinist marka anakartlar ne kadar süre idare eder bozulmadan? Uzun zamandır arayış içerisindeyim ama almaya çekiniyorum biraz. Çok kullanırım ben bilgisayarı. SATA SSD desteklese ve VRM vs. soğutması iyi olsa yeterli.

SŞahsen kullanmadım. Hemen bozulacak diye de bir şey yok. Güzel VRM soğutması olanları da var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı