H HUSODOSIDO Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 166 Çözümler 2 18 Haziran 2021 #1 Uygun mu, alınır mı, nasıl bir işlemci? İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Uygun mu, alınır mı, nasıl bir işlemci? İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 18 Haziran 2021 #2 Anakartın nedir? Ben olsam direkt alırdım ama modlamak gerekiyor. Zorlayıp 6 çekirdekli 5450 alabilirsiniz.
Anakartın nedir? Ben olsam direkt alırdım ama modlamak gerekiyor. Zorlayıp 6 çekirdekli 5450 alabilirsiniz.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 18 Haziran 2021 #3 qGhosT dedi: Anakartın nedir? Ben olsam direkt alırdım ama modlamak gerekiyor. Zorlayıp 6 çekirdekli 5450 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyo? Merak ettiğimden soruyorum.
qGhosT dedi: Anakartın nedir? Ben olsam direkt alırdım ama modlamak gerekiyor. Zorlayıp 6 çekirdekli 5450 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyo? Merak ettiğimden soruyorum.
gurkanzip Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum) 18 Haziran 2021 #4 2007 yılında çıkan bir işlemci şu an pek iş görmez. Bir de anakart modelinizi atarsanız daha iyi işlemci bulabilirim.
2007 yılında çıkan bir işlemci şu an pek iş görmez. Bir de anakart modelinizi atarsanız daha iyi işlemci bulabilirim.
H HUSODOSIDO Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 166 Çözümler 2 18 Haziran 2021 #5 Foxconn G31MXP. Çok iyi bir sistem degil.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 18 Haziran 2021 #6 390845 dedi: O nasıl oluyor? Merak ettiğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et HUSODOSIDO dedi: Foxconn G31MXP. Çok iyi bir sistem degil. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı anakart var. Şu anki işlemcin nedir? Eğer modlayabilirim dersen al.
390845 dedi: O nasıl oluyor? Merak ettiğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et HUSODOSIDO dedi: Foxconn G31MXP. Çok iyi bir sistem degil. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı anakart var. Şu anki işlemcin nedir? Eğer modlayabilirim dersen al.
gurkanzip Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum) 18 Haziran 2021 #7 HUSODOSIDO dedi: Foxconn G31MXP. Çok iyi bir sistem degil. Genişletmek için tıkla... Şu anki işlemciniz ne?
HUSODOSIDO dedi: Foxconn G31MXP. Çok iyi bir sistem degil. Genişletmek için tıkla... Şu anki işlemciniz ne?
H HUSODOSIDO Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 166 Çözümler 2 18 Haziran 2021 #8 Pentium Dual Core. E5300. Çok iyi de mi?
gurkanzip Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum) 18 Haziran 2021 #9 HUSODOSIDO dedi: Pentium Dual Core. Çok iyi de mi? Genişletmek için tıkla... Numarası falan yok mu bir sürü Pentium Dual Core işlemci var. HUSODOSIDO dedi: Pentium Dual Core. E5300. Çok iyi de mi? Genişletmek için tıkla... Xeon daha iyi miş. Pentium 2 çekirdekli, 2MB ön bellek, 2.60 GHz. Xeon 4 çekirdek, 12 MB ön bellek, 2.00 GHz. Eğer 60 TL senin için fazla değilse al. Son düzenleme: 18 Haziran 2021
HUSODOSIDO dedi: Pentium Dual Core. Çok iyi de mi? Genişletmek için tıkla... Numarası falan yok mu bir sürü Pentium Dual Core işlemci var. HUSODOSIDO dedi: Pentium Dual Core. E5300. Çok iyi de mi? Genişletmek için tıkla... Xeon daha iyi miş. Pentium 2 çekirdekli, 2MB ön bellek, 2.60 GHz. Xeon 4 çekirdek, 12 MB ön bellek, 2.00 GHz. Eğer 60 TL senin için fazla değilse al.