Ben 2. olan soğutucuyu kullanmıştım X5460 3.48GHz o.c ile yükse 86 90 derece gösterdi çok fazla bir fark olacağını sanmıyorum soğutma bakımından. O değeride 2000EPM değeri sunan fanı çıkarıp evde duran 3200RPM fan ile değiştirdim o değeri o şekil elde ettim. Normal fan ile 3.32GHz değerinde o.c yapmıştım.
Bütçeniz nedir acaba? Ben 1. olanı alıp denerdim sonuçta neredeyse aynı performansı vereceğini düşünüyorum.
Pek önermesemde 2.el bir soğutucu alınabilir.
Bütçeniz nedir acaba? Ben 1. olanı alıp denerdim sonuçta neredeyse aynı performansı vereceğini düşünüyorum.
Pek önermesemde 2.el bir soğutucu alınabilir.
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bu şekil bir şey buldum ancak ne kadar iyi soğutur pek bir fikrim yok. 4 5 tane bakır ısı boprusu olduğundan attım.
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bu şekil bir şey buldum ancak ne kadar iyi soğutur pek bir fikrim yok. 4 5 tane bakır ısı boprusu olduğundan attım.
www.sahibinden.com
Şu şekil bir blok buldum sadece fan alıp takmak gerkir 25₺ civarına fan bulup takabilirsiniz.
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
Şu şekil bir blok buldum sadece fan alıp takmak gerkir 25₺ civarına fan bulup takabilirsiniz.