Xeon E5420 sisteme Windows 11 kurulur mu?

internetten baktım ama g41t m7 nasıl modlanır bilmiyorum sürüm v1.1 g41t m7
yanlış birşey yapmak istemiyorum anlıyorsanız bana yardımcı olabilir misiniz ya da yeni konumu açmalıyım bunun için?
youtubeden kurulumuna bakıp kuracağım ozaman yaptıkça yazarım

Yanlış bir şey yapmak istemiyorum anlıyorsanız bana yardımcı olabilir misiniz ya da yeni konumu açmalıyım bunun için?

Yardımcı olurum siz gidip dediğim kanalın videolarını izleyin BIOS modlama videolarını aklınıza takılan bir şey olursa buraya gelip sorabilirsiniz

Yardımcı olurum siz gidip dediğim kanalın videolarını izleyin BIOS modlama videolarını aklınıza takılan bir şey olursa buraya gelip sorabilirsiniz
birkaç video baktım ama ez flash diye bişey kullanıyor benim anakartda öyle bişey yok ben nasıl kurulumu yapmalıyım ?

Gitmez aslında fakat o çipi söküp üzerine dışardan BIOS yazmak ayrı ızdırap.

Ben nasıl kuracağım şimdi bu ROM'u bulamadım bir şey ya da anlamadım

Tandığınız bilgisayarcınız varsa gidebilirseniz bu BIOS dosyasını flaşa atıp götürün. Anlatması çok zor videoları izleyip anlamadıysanız.

Sorunu çözdüm şu şekilde belki yardımcı olur:
Windows ISO'sunu indirip Rufus ile flash diske yazdırdım.
Ondan sonra kurmaya çalışırken ekran gelmedi, Windows'u açıp kurarken de işlemci hatası veriyordu.Ondan sonra ISO dosyasının içine girip setup.exe ile kurmak yerine sourcesin içindeki setup.exe yi uyumluluk modunu değiştirip yönetici olarak başlattım ilk baştaki taramayı yapmadan kurmaya başladı bende şaşırdım ondan sonra kuruldu kararlı çalışmaz diyordum oma sorunsuz çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…