Xeon E5430 + G31M-S2L Sistem

GTX 750 Ti

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, elimdeki 775 Soket Dual-Core sistemi satıp bu parçaları satın aldım. Bütçem pek iyi değildi bunları alabildim anca. Malum dolar şu zamanda iyice fırlamış durumda.

Şimdi bu parçaların yanında 300W FSP PSU var. İlk etapta 4 GB RAM alıp daha sonra 2.el GTX 750 TI veya GT 1030 almayı düşünüyorum. Yeni bir PSU almama gerek var mı sizce?Sonuçta bunlar az güç çeken kartlar. Bir de anakartın overclock potansiyeli pek yok ama biraz hız aşırtma yapıp öyle kullanmak istiyorum. 1440x900 monitör kullanıyorum ayrıca. WWE2K18, GTA V falan oynarım herhalde. Öyle her oyunu oynamak isteyen birisi değilim zaten. Sizin de tavsiyelerinizi almak istiyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
E5430 GTA 5 için yetersiz kalacaktır, E5450 olsa ucundan kurtarabilirdi. PSU güzelce yetecektir çok eski değilse. Ama G31 Chipset bir anakart ile overclock performansı yok denecek kadar az ki PSU'da yetmeyecek. GT 1030 bahsedilen oyunlar için yeter ancak işlemciden dolayı çok fazla bir şey bekleme.

Bence Gt 1030 sana yetecektir ''darboğaz'' yapmaz diye düşünüyorum GTA 5' i rahatça oynayabilirsiniz.

E5430 kullandım. Gta 5'i çok rahat ve akıcı oynayabiliyordum. E5450 ucu ucuna değil, gayet de rahat oynatıyor. X5460 ve GTX 1050 kullanıyorum. İstediğim oyunu belli ayarlarda 1080p akıcı oynayabiliyorum. Yanlış yönlendirmeyin insanları. E5430 ve 750 Ti alırsan çok rahat oynarsın Gta 5'i şüphen olmasın.

E5430 ile nasıl rahatça oynayabilecek? E5450 bile ucu ucuna yetiyor testlere bakın.

Benchmarkları izledim, gayet yeterli geliyor işlemci GTA 5'e. GTX750TI alırsam da zaten yükü ekran kartına çekip population ayarlarını kısarım. Bir sorun olacağını düşünmüyorum. Anakartımın en fazla 4 GB ram desteklemesi sıkıntı yaratabilir belki .

Sorun olmaz. 4 GB ram ile Gta 5'i Ultra oynayan var.

Resident Evil 7'de sorun çıkarırmı acaba minimum 8 gb ram istiyor olması. İzlediğim bir testte 720p'de 4 GB RAM, Q8400, GTX650 ile oynuyordu birisi 50-60 FPS'de. Stuttering olmadı hiç oynarken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…