1- Sistem güncellemeleri yüklendi.
2- Nvidia Web Driver yüklendi.
Ancak şuanda siyah ekran yaşıyorum, sistemi - x ile açabiliyorum. Fakat onun dışında sadece fare işaretçisi görünüyor ve geri kalan her şey siyah. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ne yapmalıyım?
Sistemim şu şekilde:
Intel Xeon E5440 @ 2.83GHz, 8,00GB Dual-Channel DDR3, ASUSTeK Computer INC. P5G41C-M LX (LGA775), 2047MB NVIDIA GTX 960 2 GB, NVIDIA High Definition Audio, Realtek PCIe GBE Ailesi Denetleyici
Daha ayrıntılı isterseniz AIDA64 ile verebilirim tabi ki.
SMBIOS türünüzü iMac18,x şeklinde yani herhangi bir iMac üst modele çekip deneyiniz veya MacPro6,1 deneyebilirsiniz. Clover configurator ile yapabilirsiniz.
Aslında mouse imleç geldiğinde ve çıktılara göre kartınız devreye girmiş. HDMI kablosunu o an çıkarıp tekrar taktığınızda tepkisi aynı mı? Birde -x ile açabildiğinizde otomatik giriş olarak ayarlayınız kullanıcı ekranı gelmeden direkt masaüstüne geçecek mi bakalım?
Aslında mouse imleç geldiğinde ve çıktılara göre kartınız devreye girmiş. HDMI kablosunu o an çıkarıp tekrar taktığınızda tepkisi aynı mı? Birde -x ile açabildiğinizde otomatik giriş olarak ayarlayınız kullanıcı ekranı gelmeden direkt masaüstüne geçecek mi bakalım?
HDMI kablosunu çıkarıp takmadım ve - x komutunu da denemedim, yarın kabloyu çıkarıp takmayı ve - x komutunu deneyeyim. İnşallah olur, bana da ilginç geliyor zira fare imleci geliyor onun dışında hiçbir şey gelmiyor.