Xeon E5440 ve GT 9800 sistem alınır mı?

Mulli01

Decapat
S.A cümleten arkadaşlar, eklediğimiz bilgisayar 650 TL oyun için alınır mı? Sadece kasa.

Son düzenleyen: Moderatör:
512Mb ekran kartıyla GTA 5 oynanıyormuş çok rahatlıkla ben neden 2Gb ekran kartıyla oynayamıyorum acaba? Hemde E5450 işlemci ile...
Hangi oyunları oynadığınızı birazcık söylerseniz 2. el sistem için daha çok yardımcı olunabilir.

Alma hacim az daha koy 1500 e çok 2200 g apu lu sistem al

Oyun filan oynayamazsin hikaye onlar hep

Satıcı tam bir bakkal. 100 TL daha koy İntel Xeon X3440'lı sistem kurabilirsin. İntel Xeon E5440 günümüzde yetersiz. LoL, Cs Go ve Fortnite gibi oyunlar oynayacaksan low'da oynayabilirsin.

Az önce ince bir hesap yaptım Monitör dahil x3440 sistem 1500 TL toplanabiliyor. Soruyu soran arkadaş hala hangi oyunlara yönelik bir şey istediğini söylememiş demek ki çok ta yardıma ihtiyacı yok.

Az önce ince bir hesap yaptım Monitör dahil x3440 sistem 1500 TL toplanabiliyor. Soruyu soran arkadaş hala hangi oyunlara yönelik bir şey istediğini söylememiş demek ki çok ta yardıma ihtiyacı yok.
Kusura bakma biraz fazla iş yoğunluğu vardı.benim için değil aslında oğlum için.LOL, CS:GO özellikle.. teşekkür ederim..İyi geceler

Lol ve cs.go için kendi sistemimi önerebilirim (600/650TL) ikinci elde kolay bulunan parçalar sadece işlemci aliexpressten geliyor
Intel Xeon E5450 + stok soğutucu
4Gb 1333Mhz DDR3 ram
G41 anakart
300 350w psu kasa
350gb Hdd
R7 240 2Gb benim ekran kartım orda tercih size kalmis

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…