Xeon E5450 açılıp kapanma sorunu

Enes Süslü

Hectopat
AliExpress'den siparişini vermiş olduğum Xeon E5450 geldi. Daha sonra bilgisayarıma takıp denedim ama bilgisayar kendini açıyor, fanlar dönüyor 1-2 saniye sonra kapanıyor. Sürekli böyle devam ediyor açıyor, kapanıyor. Ekrana görüntü gelmeden kapanıyor.

Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart : Gigabyte P43-ES3G
İşlemci : İntel Pentium E5200
Microcode güncellemesi yapmamıştım.
Anakart marka model ve diğer sistem bileşenlerini detaylı şekilde belirtin. Öncesinde BIOS'a 771 pin işlemciler için microcode güncellemesi yapmış mıydınız?

Dostum bana nasıl güncelliyebileceğim hakkında yardımcı olabilecek video var mı ?
Senide uğraştırıyoruz ama kusura bakma.

Q-Flash'a BIOS'dan F8 ile gireceksiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Göndermiş olduğunuz videoların yardımıyla Q-FLASH'dan güncellememi yapdım .
Sorun hâlâ devam ediyor.

İşlemcide eğer arıza yoksa sistemin problemsiz çalışması gerekiyor. İşlemcide mod sticker var mı? İşlemcinin ön ve arka tarafının görselini paylaşın. Ayrıca işlemciyi farklı bir 4 çekirdek destekleyen anakartta deneme şansınız varsa deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…