Xeon E5450 hangi I serisi işlemci ile denktir?

Barbara Palvin

Hectopat
Elimde O.C'li Xeon E5450(3.8GHz) var ve bu işlemci ile hangi "i" serisi işlemci ile denktir? Sorma sebebim ise şu oyun alırken veyahut bedava gelen oyunları indirirken sistemimin yetip yetmediğine bakabilmek. Çünkü hiçbir site sistem gereksinimi Xeon işlemciler üzerinden vermiyor (verse çok saçma olurdu zaten).

Hocam bu soru tam olarak cevaplanamaz çünkü bu işlemci bayağı eski. Bende eşit düzeyde olan X5450 vardı bayağı bir sorun yaşadım (profilime girip konularıma bakarsan anlayabilirsin) yeni sistem toplayıp uzaklaşmıştım oralardan. Ama illaki bir karşılaştırma yapmak istersen ; PassMark - Intel Xeon E5450 @ 3.00GHz - Price performance comparison bu siteye göz atabilirsin. Compare yazısına tıklayarak karşılaştırma yapabilirsin.

Hocam bu soru tam olarak cevaplanamaz çünkü bu işlemci bayağı eski. Bende eşit düzeyde olan X5450 vardı bayağı bir sorun yaşadım (profilime girip konularıma bakarsan anlayabilirsin) yeni sistem toplayıp uzaklaşmıştım oralardan. Ama illaki bir karşılaştırma yapmak istersen ; PassMark - Intel Xeon E5450 @ 3.00GHz - Price performance comparison bu siteye göz atabilirsin. Compare yazısına tıklayarak karşılaştırma yapabilirsin.
Ben 4 senedir E5450 kullanıyordum kuzenim sağolsun yakmıştı işlemciyi,o yüzden yenisini aldım. Yani benlik bir sorun yok, ben memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı