Barbara Palvin
Hectopat
- RAM
- Kingston 1333MHZ 8GB RAM
- İşlemci
- Xeon E5450
Elimde Xeon E5450 var ve OC yapmak istiyorum. Onun için minimum DDR3 8 GB RAM destekli anakart önerir misiniz?
sonrasında g41m-combo ya da p5g41tm lx de alabilirsiniz.Gigabyte ya da ASUS modelleriden P45 chipset her anakart olur.
775 pin de msi önermiyorum.
ve modlu bios kurmayı unutmayın.
Gigabyte'ya da ASUS modelleriden P45 chipset her anakart olur.
775 pin de MSI önermiyorum.
Ve modlu BIOS kurmayı unutmayın.
Sonrasında G41m-combo ya da P5G41tm LX de alabilirsiniz.
G41 ve P45 chipset tüm anakartlar (bazı OEM anakartlar dısında) 8 GB RAM desteği mevcuttur.
4 GHz'e ve üzerine voltaj vererek çıkartabilirsin.
YouTube ismailtpc hastanesi yardımcı olabilir bu konuda çoğu anakarta modlu BIOS atıp OC yapıp test yapıyor bir bakın derim.
bir tık zor 760 öneririm aralarında güzel fiyat farkı olursaTavsiyeniz için teşekkür ederim. Ayrıca son bir sorum var. Xeon E5450 işlemcimi 3.8 GHz'e çıkartsam GTX 960'ı besleyebilir mi?
kule tipi soğutucunuz yoksa 3.8 leri sakın denemeyin.bir tık zor 760 öneririm aralarında güzel fiyat farkı olursa
Elimde bu soğutucu var;bir tık zor 760 öneririm aralarında güzel fiyat farkı olursa
kule tipi soğutucunuz yoksa 3.8 leri sakın denemeyin.
3.6'lara kadar götürür. Ama P45 anakrta para vermektense bütceyi arttırıp X3440 + H55 anakart almak cok daha mantıklı.
Gigabyte'ya da ASUS modelleriden P45 chipset her anakart olur.
775 pin de MSI önermiyorum.
Sonrasında G41m-combo ya da P5G41tm LX de alabilirsiniz.
G41 ve P45 chipset tüm anakartlar (bazı OEM anakartlar dısında) 8 GB RAM desteği mevcuttur
Xeon E5450 işlemcimi 3.8 GHz'e çıkartsam GTX 960'ı besleyebilir mi?
Elimde Xeon E5450 var ve OC yapmak istiyorum.
Onun için minimum DDR3 8 GB RAM destekli anakart önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.