Xeon E5450 Overclock Yapma

20-30 TL ye mümkünse?

Maalesef bu bütçe ile bu soğutucudan daha iyisini alamazsınız.

Ayrıca anakartınızda overclock özelliği olabilir o dönemde hemen her anakartta vardı bu özellik ancak. Anakart genel olarak overclock yapmak için çok da elverişli değil maalesef. Sadece işlemciyi soğutmak yetmiyor dönemin overlcock yöntemleri daha karmaşık olmakla beraber sistem belleği ve anakart üzerindeki bazı bileşenler de overclock işleminden etkilenir. Bu da komple sistemin elverişli olmasını gerektiren bir durum.
Benim tavsiyem bu anakart ile overlcock yapmayın.

N İşlemci Overclock yapmadan da güzel mi

Evet overclock yapmadan da iyi bir işlemci.
Ama daha almadı iseniz x5460 alabilirsiniz daha performanslı olur. Aralarında ciddi fiyat farkı da olmaması lazım.

GTA 5 oynadığımı hatırlamıyorum maalesef. Ama 650ti boost fena kart değil. En iyisi işlemciyi takınca denemek.
Ama daha işlemciyi almadıysanız X5460 bakın stok soğutucu ile çalışır ve daha performanslıdır.

Teşekkürler.
O önerdiğiniz karta overclock yapamam gene değil mi az bile olsa?
Benim fanım X5460'ı soğumaya yeter mi internetten bakarken gördüm çok ısınıyormuş

Son düzenleme:
Fan bu kötü değil mi?
Kalkışma bile, ben yük altında overclocksuz 75 derece alan adamım sen overclocku çekersen 90'a kadar çıkar ve 90 çok tehlikeli derecedir. Sıcaklık değerlerini aştığın zaman PC otomatik olarak kapatır.
Tavsiyem, kule tipi soğutucu almandan...

Normal halde çalıştırabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…