Xeon E5450 Overclock Yapma

Dolandırılma ihtimali falan yok değil mi? Bir de siz memnun musunuz cs go, Gta 5 de falan güzel fps alıyor mu?
Dolandırılma ihtimali kesinlikle yoktur, aynı yerden verdim siparişi. (GeT'li olarak)

Adam kendisi 1 ay garantisini veriyor bozulursa geri gönderin diye.
Çok büyük bir esnaf A'dan Z'ye Bilgisayar ile alakalı istediğinizi bulabilirsiniz diye düşünmekteyim.
Ve hayır, asla dolandırılamazsınız.

Pazarlık falan yaptınız mı bide ben anakart takamam ki o nasıl olacak

Pazarlık falan yaptınız mı bide ben anakart takamam ki o nasıl olacak
Maalesef pazarlık yapmadım, sunduğu fiyat aşırı iyi çünkü kendin toplasan 400 TL'yi geçer ona eminim.
Anakart için;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anakart kasaya sığmazsa nolacak? Güç kaynağı gücü yetersiz kalabilir mi? Ekstra masraf çıkmasın.

Son düzenleme:
Anakart kasaya sığmazsa nolacak? Güç kaynağı gücü yetersiz kalabilir mi? Ekstra masraf çıkmasın.
300W'luk PSU ile çalıştırmaktayım hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Anakart konusunda ise Anakartlar Bilgisayar kasalarına uyacak şekilde tasarlanmıştır.
Attığım ilandaki kişinin Anakartı "ITX Anakart", sıkıntı çıkaracağını sanmam.

Selamlar nasıl iyi mi hala memnun musunuz sorun çıkarttı mı? Bir de ben bu anakartı aldıktan sonra direk takıp çalıştıracağım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…