Xeon E5450 RX 460 Siyah Ekran Problemi

EnisYalcin

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Sosyolog
Dostlar herkese selamlar. P5Q SE anakartıma modlu Xeon E5450 alarak modlanmış Xeon ve LGA 775 anakart uyumlu sistem toplama furyasına geç de olsa katılmış bulunuyorum. Cesaretmi toplayıp BIOS'u sizinlerin vermiş olduğunuz linkten indirip EZ Flash 2 ile yükledim fakat birkaç takılma yavaşlama ve mavi ekran sorunuyla karşılaşıyordum. Bunun sebebinin 300W bir güç kaynağının yetersizliği olabileceğinden düşündüm. High Power 750W 85+ Bronze sertifikaya sahip bir güç kaynağı aldım. Bununla birlikte kullanmaya başlayınca donmalar tamamen durdu. Prime95 testi de yaptım. Ve bilgisayarım donma, takılma mavi ekran gibi şeyleri yapmıyor artık. Yaklaşık 50 dakikaya yakın çalıştı testim. Bilgisayar gayet güzel işliyor. Fakat şu anda da bilgisayarı akşam ilk açtığımda ekranım simsiyah kalıyor. Kasa çalışıyor hard disk dönüyor (sesinden anlaşılıyor) fakat ekranım simsiyah kalıyor. Bazen tek bir resette bazen birkaç reset işleminden sonra ekranıma görüntü geliyor. RAM'leri tek tek denedim sıkıntı yok gözüküyor. Keza bir problem olsa Prime95 testinde (en ağırında test edildi) belli olurdu diye düşünüyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Yardımlarını bekliyorum.
Sistemim şu şekilde:
Anakart: P5Q SE
İşlemci: E5450
RAM: 2x2 GB Kingston DDR2 800 MHz
Ekran Kartı: OEM RX 460 2GB
Güç Kaynağı: High Power 750W 85+ Bronze
Depolama: 250 GB 7200 RPM

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…