Xeon E5450 sistem God of War 2018 kaldırır mı?

Kintaro

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, God of War 2018 PC sürümü birkaç gün önce çıktı, benim işlemcim Xeon E5450 sizce oyunu açar mı? Düşük grafikte ve FPS'de oynatsa yeter. (ekran kartı, GTX 750 Ti, RAM 8 GB)

Üzgünüm, 750 Ti'ın pek bir şansı yok. Umarım gelecek güncellemelerle 700 serisinin Feature Level 11.1 optimizasyonu sağlanmış olur ama şu durumda oynanmayacak derecede kötü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
O işlemci GTX 750 Ti ekran kartını ucu ucuna besler. OC ile bir miktar azalır ama o oyun için darboğaz devam eder. Ayrıca
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
burada kaç FPS alacağını gösteriyor.

1. oyun muhtemelen bu o yüzden bulamadım 2. oyunun gönderdim. Muhtemelen 1. oyundan iyi performans gösterebilir.

O işlemci GTX 750 Ti ekran kartını ucu ucuna besler. OC ile bir miktar azalır ama o oyun için darboğaz devam eder. Ayrıca
burada kaç FPS alacağını gösteriyor.

1. oyun muhtemelen bu o yüzden bulamadım 2. oyunun gönderdim. Muhtemelen 1. oyundan iyi performans gösterebilir.

2018'den bahsediyor arkadaş.

2018'den bahsediyor arkadaş.

Fark etmemişim. 1 saat 2 gün önce yayınlanan videolar olduğundan eski değil yeni versiyonu olduğunu zannettim.

Üzgünüm, 750 Ti'ın pek bir şansı yok. Umarım gelecek güncellemelerle 700 serisinin Feature Level 11.1 optimizasyonu sağlanmış olur ama şu durumda oynanmayacak derecede kötü.

Aynen, güncelleme gelmezse oynanmaz ama videodaki 750 ti 1 GB benim ekran kartım 2 gb, yazmayı unutmuşum, 1 gb fazla olması farkeder mi acaba, ederse kaç fps fark eder?

Bende merak içerisindeyim Q9550 - RX 550 ikilisi ile oynamak istiyorum kaç FPS olursa olsun ama acaba SSE sıkıntısı var mı oyunda onu da bilmiyorum. Ekran kartı DX 12'den kurtarıyor ama işlemci sıkıntı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı