Xeon E5450 sistem toplama

MuratBurak

Hectopat
Daha fazla  
Google'da gezmek ve Microsoft Word gibi programları akıcı bir şekilde kullandırabilecek bir sistem toplamak istiyorum. Bu sistemi babam için topluyorum, şu an kullandığı sistem benim ilk bilgisayarım olan eski bir Casper bilgisayar ve içinde kaçıncı nesil olduğunu bilmediğim bir Pentium işlemci var. Bu sisteme Intel Xeon E5450 ve Asus P5G41C-M LX ile bir yükseltme yapmak istiyorum, sizce beklentilerimi karşılar mı? Elimde halihazırda 4GB DDR3 çift kanal RAM var.

Not: Sonradan 120GB SSD eklemeyi düşünüyorum. Etkisi olur herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu işlemci ve anakartı aldığım zaman direk tak çalıştır kullanabilir miyim? Bios güncellemesi vs gerekir mi?
Tabii ki modlu olması gerek. 771 pin işlemciyi modlu alın. Anakartında BIOS'dan bir ayar yapılması gerek yani oda modlanıcak. İnternetten araştırabilirsiniz. Tak çalıştır yapamazsınız yani.

Biosunu modlamazsan tam performans çalışmayacağını söyleyenler vardı.
http://genius239239.myweb.hinet.net...site&utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email
Anakart modeliniz bu sitede var ise rahatlıkla bioslayıp kullanabilirsiniz.
Msi G41M-P33 Combo anakarta tak çalıştır yaparak kullandım. Microcode yüklemesini yaptım bir fark görmedim. Fark eden kartlar vardır ama ben bilmiyorum. Tek farkı sıcaklığın 4-5 derece azaldığını gördüm.

Msi G41M-P33 Combo anakarta tak çalıştır yaparak kullandım. Microcode yüklemesini yaptım bir fark görmedim. Fark eden kartlar vardır ama ben bilmiyorum. Tek farkı sıcaklığın 4-5 derece azaldığını gördüm.
Olabilir ben araştığımda bazı insanların böyle dediğini gördüm sadece kendim denemediğim için bilemem ama biosu yüklemesi daha sağlıklı olur sanırım soğutucusu çok da iyi değilse :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı