MuratBurak Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2018 #11 justoverback dedi: Msi G41M-P33 Combo anakarta tak çalıştır yaparak kullandım. Microcode yüklemesini yaptım bir fark görmedim. Fark eden kartlar vardır ama ben bilmiyorum. Tek farkı sıcaklığın 4-5 derece azaldığını gördüm. Genişletmek için tıkla... O zaman direk o anakartı alayım. Peki LGA 775 için bildiğiniz sessiz bir soğutucu var mı?
justoverback dedi: Msi G41M-P33 Combo anakarta tak çalıştır yaparak kullandım. Microcode yüklemesini yaptım bir fark görmedim. Fark eden kartlar vardır ama ben bilmiyorum. Tek farkı sıcaklığın 4-5 derece azaldığını gördüm. Genişletmek için tıkla... O zaman direk o anakartı alayım. Peki LGA 775 için bildiğiniz sessiz bir soğutucu var mı?
J justoverback Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 79 29 Ekim 2018 #12 MuratBurak dedi: O zaman direk o anakartı alayım. Genişletmek için tıkla... Bu anakartı önermem. DDR3 1333 MHZ ramleri 1066 da çalıştırıyor.Ne işlemciye ne de ram'e overclock olmuyor.İşlemciye çok az overclock yapılıyor.
MuratBurak dedi: O zaman direk o anakartı alayım. Genişletmek için tıkla... Bu anakartı önermem. DDR3 1333 MHZ ramleri 1066 da çalıştırıyor.Ne işlemciye ne de ram'e overclock olmuyor.İşlemciye çok az overclock yapılıyor.
MuratBurak Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2018 #13 justoverback dedi: Bu anakartı önermem. DDR3 1333 MHZ ramleri 1066 da çalıştırıyor.Ne işlemciye ne de ram'e overclock olmuyor.İşlemciye çok az overclock yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz?
justoverback dedi: Bu anakartı önermem. DDR3 1333 MHZ ramleri 1066 da çalıştırıyor.Ne işlemciye ne de ram'e overclock olmuyor.İşlemciye çok az overclock yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz?
J justoverback Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 79 29 Ekim 2018 #14 MuratBurak dedi: Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart neden değiştirmek istiyorsun. Tak çalıştır olarak çalışmayacağını mı düşünüyorsun.
MuratBurak dedi: Ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Anakart neden değiştirmek istiyorsun. Tak çalıştır olarak çalışmayacağını mı düşünüyorsun.
MuratBurak Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2018 #15 justoverback dedi: Anakart neden değiştirmek istiyorsun. Tak çalıştır olarak çalışmayacağını mı düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Anakartım var demedim. Alacağım parçalar sadece işlemci ve anakart, Hangi anakartı almalıyım diye soruyorum.
justoverback dedi: Anakart neden değiştirmek istiyorsun. Tak çalıştır olarak çalışmayacağını mı düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Anakartım var demedim. Alacağım parçalar sadece işlemci ve anakart, Hangi anakartı almalıyım diye soruyorum.
J justoverback Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 79 30 Ekim 2018 #16 MuratBurak dedi: Anakartım var demedim. Alacağım parçalar sadece işlemci ve anakart, Hangi anakartı almalıyım diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... G41M-P43 Combo veya G41M-P26 önerebilirim fakat soğutucu olarak stock dışındaki çoğu fan işinize yaracaktır.Tabi çok fazla hız aşırtma yapmazsanız. Son düzenleme: 30 Ekim 2018
MuratBurak dedi: Anakartım var demedim. Alacağım parçalar sadece işlemci ve anakart, Hangi anakartı almalıyım diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... G41M-P43 Combo veya G41M-P26 önerebilirim fakat soğutucu olarak stock dışındaki çoğu fan işinize yaracaktır.Tabi çok fazla hız aşırtma yapmazsanız.
MuratBurak Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #17 justoverback dedi: G41M-P43 Combo veya G41M-P26 önerebilirim fakat soğutucu olarak stock dışındaki çoğu fan işinize yaracaktır.Tabi çok fazla hız aşırtma yapmazsanız. Genişletmek için tıkla... Overclock yapmayı düşünmüyorum ve sessiz olmasını istediğim için ortalama bir soğutucu almayı planlıyorum.
justoverback dedi: G41M-P43 Combo veya G41M-P26 önerebilirim fakat soğutucu olarak stock dışındaki çoğu fan işinize yaracaktır.Tabi çok fazla hız aşırtma yapmazsanız. Genişletmek için tıkla... Overclock yapmayı düşünmüyorum ve sessiz olmasını istediğim için ortalama bir soğutucu almayı planlıyorum.
J justoverback Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 79 30 Ekim 2018 #18 MuratBurak dedi: Overclock yapmayı düşünmüyorum ve sessiz olmasını istediğim için ortalama bir soğutucu almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Soğutucu hakkında pek bilgim yok ama Dark Freezer X92 veya X94 işinizi görüceğini düşünüyorum.
MuratBurak dedi: Overclock yapmayı düşünmüyorum ve sessiz olmasını istediğim için ortalama bir soğutucu almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Soğutucu hakkında pek bilgim yok ama Dark Freezer X92 veya X94 işinizi görüceğini düşünüyorum.
MuratBurak Hectopat Katılım 9 Ağustos 2017 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #19 justoverback dedi: Soğutucu hakkında pek bilgim yok ama Dark Freezer X92 veya X94 işinizi görüceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... COOLER MASTER VORTEX 211Q INTEL LGA 775/1155/1156 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar Bulursam bunu almayı planlıyorum fakat yok gibi.
justoverback dedi: Soğutucu hakkında pek bilgim yok ama Dark Freezer X92 veya X94 işinizi görüceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... COOLER MASTER VORTEX 211Q INTEL LGA 775/1155/1156 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar Bulursam bunu almayı planlıyorum fakat yok gibi.
J justoverback Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 79 30 Ekim 2018 #20 MuratBurak dedi: COOLER MASTER VORTEX 211Q INTEL LGA 775/1155/1156 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar Bulursam bunu almayı planlıyorum fakat yok gibi. Genişletmek için tıkla... 1500rpm de 20dBA diyor.Gayet sessiz.
MuratBurak dedi: COOLER MASTER VORTEX 211Q INTEL LGA 775/1155/1156 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar Bulursam bunu almayı planlıyorum fakat yok gibi. Genişletmek için tıkla... 1500rpm de 20dBA diyor.Gayet sessiz.