Xeon E5450 Sistemde 'Sinyal Yok' Hatası

ElvisadL

Decapat
Arkadaşlar ben bir PC topladım parçalar bunlar:
  • Anakart Asus P5G41C-M LX
  • İşlemci Intel Xeon 5450
  • RAM'ler Kingston hyperx DDR3 4 GB 1333 MHz 2 tane RAM var toplam 8 GB
  • Ekran kartı MSI GTX 1050 Aero ITX
  • PSU 350 watt
  • HDD 1 TB Seagate
Ve James donkey 120 GB SSD ama monitöre DVİ kablosuyla takıyorum sinyal yok diyor sorun ne acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu esnada kasa fanları tam olarak çalışıyor mu, fanların sesi duyuluyor mu, önde PC kasa ışığı yanıyor mu ve DVI kablosundan önce herhangi bir adaptör (dönüştürücü) kullanıyor musunuz?

1- Kasada fan sesi duyulmuyorsa sistem hiç açılmıyordur, açma/kapama butonu bağlantıları ve anakarttaki power on bu anakartı PSU'yla birlikte başlatma pinlerine kadar giden ince kablonun ucundaki kablo pabuçlarını kontrol edin, yerine tam takılı mıdır veya bir gevşeklik durumu var mıdır?

2- Kasadaki fanlar dönüyorsa sinyal monitörde yoksa bu durumda anakartı kasadan söküp çıkararak iyice merkezleyip vidalarıyla tekrar yeniden yerine takın, diğer bileşenleri de takıp tekrar çalıştırın. Bu durumda sinyal bazı iç temassızlıklarla direk ilgiliyse mutlaka gelecektir. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor anakartimda hem DDR3 hemde DDR2 slotu var DDR3 e Kingston hyperx marka DDR3 1333mhz tankeri takıyorum sinyal yok DDR2 takıyorum görüntü geliyor başka DDR3 slotu olan PC de deniyorum onda görüntü geliyor sebebi nedir ?

Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor anakartimda hem DDR3 hemde DDR2 slotu var DDR3 e Kingston hyperx marka DDR3 1333mhz tankeri takıyorum sinyal yok DDR2 takıyorum görüntü geliyor başka DDR3 slotu olan PC de deniyorum onda görüntü geliyor sebebi nedir ?
Slot bozuk muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı