Satılık Xeon E5450 Tabanlı Ekran kartsız Sistem

Merhabalar. Direkt konuya gireyim. Boşta duran bilgisayarımı satmak istiyorum. Maddi olarak bütçesi düşük olan arkadaşlar değerlendirebilirler. Herhangi bir kazanç elde etmeden değerinin de altında satıyorum.

Özellikler

• Xeon E5450 PLBBE OC için ideal işlemci
  • P5KSE P35 chipset geliştirici anakart
  • 4 adet kingston DDR2 2 GB RAM ( anakartın maksimum kapasitesi 8GB ve bunu karşılıyor )
  • 450 W PSU
  • 160 GB HDD
  • MSI x1550 ekran kartı
Paylaşımlı 512 mb (en az 1 gb ram ile) , Paylaşımsız 256 mb vram , 64bit. ( İdareten görüntü vermesi için taktım.)

GTX 750 Ti , GTX 950 ve GTX 1050 ti ile test edildi. Hepsiyle PUBG , CS GO, GTA V gibi oyunlar oynandı. (Test edildi)

GTX 750 Ti ile
  • işlemci stok değerlerde gayet stabil ve darboğaz olmadan 900P de PUBG da orta grafik ayarlarında 55-57 FPS
  • işlemci stok değerlerde gayet stabil ve darboğaz olmadan 1080P de CS:GO da Yüksek grafik ayarlarında 90-170 FPS
  • işlemci stok değerlerde gayet stabil ve darboğaz sınırında 1080P de GTA V de High grafik ayarlarında 50-53 FPS
GTX 950 ile
  • işlemci stok değerlerde gayet stabil ve darboğaz olmadan 1080P de CS:GO da Yüksek grafik ayarlarında 120-190 FPS
  • işlemci stok değerlerde gayet stabil ve darboğaz olmadan 900P de PUBG da yüksek grafik ayarlarında 58-60 FPS
  • işlemci stok değerlerde gayet stabil ve darboğaz sınırında 1080P de GTA V de High grafik ayarlarında 55-60 FPS
GTX 1050 Ti ile
  • İşlemci 3.87 GHz' e hız aşırtılmış şekilde stabil ve darboğaz olmadan 1080P de CS:GO da Yüksek grafik ayarlarında 150-200 FPS
  • İşlemci 3.87 GHz' e hız aşırtılmış şekilde stabil ve darboğaz olmadan 1080P de PUBG da yüksek grafik ayarlarında 58-63 FPS
  • İşlemci 3.87 GHz' e hız aşırtılmış şekilde stabil ve darboğaz olmadan 1080P de GTA V de yüksek grafik ayarlarında 60-63 FPS

İşlemci hız aşırtmasında sorun yok ancak sıcaklık değeri olarak 83 dereceyi görüyor eğer 3.87 GHz yapılırsa. En kötü bir tower fan gerektiriyor. Bu sıcaklık değerinde uzun süre kullanılamaz. Ancak gerekli soğutma sağlanırsa GTX 1050 ti bile rahatlıkla destekleyebiliyor.
Elimde şu an kasa yok isteyene kasa da ayarlarım ama çok zor değil. İsteyen de kendi kasasının içine dizayn eder.

Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Fiyat olarak birşey düşünmedim. Fiyat için ürünlerin 2. el fiyatlarına bakarak bana teklifte bulunabilirsiniz. Aliexpress de bütün ürünler mevcut.

Fiyat olarak birşey düşünmedim. Fiyat için ürünlerin 2. el fiyatlarına bakarak bana teklifte bulunabilirsiniz. Aliexpress de bütün ürünler mevcut.
Kendi fiyatını verirsen satışın daha kolaylaşır. Herkes gidip tek tek ürünlerin fiyatlarına bakmayacaktır.
İyi satışlar.

Kendi fiyatını verirsen satışın daha kolaylaşır. Herkes gidip tek tek ürünlerin fiyatlarına bakmayacaktır.
İyi satışlar.
Haklısın ben buraya ürünlerin 2. el fiyatlarını koyarım o zaman aklına almayı koyan kişi de bunlara bir zahmet tıklayıp bakar acaba zarar mı ediyorum kar mı diye.

Intel Xeon E5450 Quad Core 3.0GHz 120 TL
Asus bulamadım o yüzden Gigabyte'ın linkini koyayım 1e1 aynı özellikte Gigabyte GA-EP35-DS3L 368 TL
Kingston PC Memory RAM 4 Adet 108 TL
Piyasadaki en ucuz 450W PSU 80 TL
Hard disk için 50 TL uygun görüyorum. İsteyen sahibinden.com' da bakabilir fiyatlara.
Ekran kartı hediyem olsun zaten alan kişi muhtemelen en az GTX 750 Ti takmak isteyecektir. Alana kadar ekrana görüntü gelmesini sağlayacak bir ekran kartı olur elinde.

Toplamda; 120+108+368+80+50 TL = 726 TL gibi bir fiyat çıkıyor. Ben 550 TL verebilecek birisine satmak isterim. Saygılar.
Güncel.
Hala satılık.

Son düzenleme:
Güzel fiyat gtx 1050 ile çok iyi olur fiyatına göre.

GET satışı benim için problem değil ancak birden fazla parça sattığım için GET satışı düşünmüyorum. Çünkü GET ile daha önce bir bilgisayar daha sattım ve sattığım kişi RAM' leri çıkartıp kendine alıp iade etti bilgisayarı. Bende RAM leri verdiğimi ispatlayamadım. Elimdeki RAM' lerden oldum ve yeniden RAM almak durumunda kalmıştım. Toplamda 120 TL gibi bir masraf yarattı bana bu durum. Para kazanmak için girdiğiniz durumda para kaybedince pek hoş olmuyor. Ama benimle iletişime geçebilirsiniz konuşuruz.
erdemayvallioglu@gmail.com adresine mesaj atarsan iletişim bilgilerimi veririm.

Son düzenleme:
Bir arkadaşım ucuz bütçeli sistem tavsiyesi istemişti ve en önemli kriteri GeT idi bir sorayım olumlu olursa size ulaşacaktır. Hayırlı satışlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı