Xeon E5450 Tabanlı Sistem Toplama

Yusuffakagiz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben sistem toplamak istiyorum, maks. bütçem 1400. Düşündüğüm sistem şu şekilde:
  • ASUS P5G41-M LX
  • XEON E5450
  • RX 460 VEYA GTX750Tİ
  • 4+4 8GB RAM
Nasıl, parçaları uyumlu mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu bütçeye bu sistem ancak lga 1156 sistem toplarsanız bir tık daha iyi olacaktır.
1156 pinlik anakartlar sadece aliexpress de var o da Türkiye ye yapılan alışveriş yorumlarına bakıyorum genelde bozuk gelebiliyo o kadar uzun süre bekleyipde bozuk anakart almak istemiyorum açıkçası. Ben şu videodan esinlendim;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı parçalar bende de var ama şu an görüntü alamıyorum. Büyük ihtimal ram sıkıntı yapıyor. Kingstonun 2x4gb 1333Mhz. Sistem çalışıyor ama görüntü alamıyorum bios güncelleyemedim farklı bir ram ve işlemci alıp. Ayarları yapıp deneyeceğim belki olur.

Aynı parçalar bende de var ama şu an görüntü alamıyorum. Büyük ihtimal ram sıkıntı yapıyor. Kingstonun 2x4gb 1333Mhz. Sistem çalışıyor ama görüntü alamıyorum bios güncelleyemedim farklı bir ram ve işlemci alıp. Ayarları yapıp deneyeceğim belki olur.
Ram larin yerini değiştir

Değiştirdim. Soketleri tek tek de denedim bilmiyorum. Bios güncellemesi için götürdüm bilgisayarcıya adam yapamadı galiba. Ya bios güncel olmadığı için ramlar kaldırmıyor ya da ramlar bozuk çünkü anakartı hiç açmıyor.

Hala almayı düşünüyorsan elimde senin isteyeceğin bir sistem var. E5450 , 8Gb ram , p35 anakart, 450w psu
Sadece ekran kartı eksik oyun oynamak için. Üzerinde bir ekran kartı var ancak sadece goruntu versin diye taktım. Babamdan eski diyebilirim onun için. Onun haricinde cok iyi durumda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı