1156 pinlik anakartlar sadece aliexpress de var o da Türkiye ye yapılan alışveriş yorumlarına bakıyorum genelde bozuk gelebiliyo o kadar uzun süre bekleyipde bozuk anakart almak istemiyorum açıkçası. Ben şu videodan esinlendim;
Aynı parçalar bende de var ama şu an görüntü alamıyorum. Büyük ihtimal ram sıkıntı yapıyor. Kingstonun 2x4gb 1333Mhz. Sistem çalışıyor ama görüntü alamıyorum bios güncelleyemedim farklı bir ram ve işlemci alıp. Ayarları yapıp deneyeceğim belki olur.
Aynı parçalar bende de var ama şu an görüntü alamıyorum. Büyük ihtimal ram sıkıntı yapıyor. Kingstonun 2x4gb 1333Mhz. Sistem çalışıyor ama görüntü alamıyorum bios güncelleyemedim farklı bir ram ve işlemci alıp. Ayarları yapıp deneyeceğim belki olur.
Değiştirdim. Soketleri tek tek de denedim bilmiyorum. Bios güncellemesi için götürdüm bilgisayarcıya adam yapamadı galiba. Ya bios güncel olmadığı için ramlar kaldırmıyor ya da ramlar bozuk çünkü anakartı hiç açmıyor.
Hala almayı düşünüyorsan elimde senin isteyeceğin bir sistem var. E5450 , 8Gb ram , p35 anakart, 450w psu
Sadece ekran kartı eksik oyun oynamak için. Üzerinde bir ekran kartı var ancak sadece goruntu versin diye taktım. Babamdan eski diyebilirim onun için. Onun haricinde cok iyi durumda.