Ö Ömer Faruk Dilbe Kilopat Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 64 9 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, Xeon E5450 stickerli aldım. Anakartim G41M-combo Windows 7 yuklu. Direkt olarak tak çalıştır yapabilir miyim yoksa BIOS ekranindan ayar yapmam gerek mi ya da herhangi bir ekstra islem?
Arkadaşlar, Xeon E5450 stickerli aldım. Anakartim G41M-combo Windows 7 yuklu. Direkt olarak tak çalıştır yapabilir miyim yoksa BIOS ekranindan ayar yapmam gerek mi ya da herhangi bir ekstra islem?
Turan Güçlü Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 312 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 9 Aralık 2020 #2 Xeon Microcode'li BIOS yüklemeniz gerek.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #3 Bazı anakartlarda tak çalıştır oluyor, mesela benimkinde oldu. Ama bazı anakartlarda BIOS modlama işlemi yapman gerekebiliyor.
Bazı anakartlarda tak çalıştır oluyor, mesela benimkinde oldu. Ama bazı anakartlarda BIOS modlama işlemi yapman gerekebiliyor.
vitoscas Centipat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #4 prex dedi: Bazı anakartlarda tak çalıştır oluyor, mesela benimkinde oldu. Ama bazı anakartlarda BIOS modlama işlemi yapman gerekebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hangi anakartı kullanıyorsun.
prex dedi: Bazı anakartlarda tak çalıştır oluyor, mesela benimkinde oldu. Ama bazı anakartlarda BIOS modlama işlemi yapman gerekebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hangi anakartı kullanıyorsun.