Xeon E5450 ve GT 1030 sistem GTA 5 takılma sorunu

Emircan12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Xeon E5450 işlemci, GT 1030 ekran kartı ve 4 GB RAM var. GTA 5'te ilk 10 dk boyunca yağ gibi oynuyorum. Sonra baya kasma oluyor ve oynanmayacak duruma geliyor. Ben RAM'den dolayı diye düşünüyorum, sizce öyle mi? Ona göre RAM alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM yetersiz. Ayrıca sorunu yaşadığınız anda sıcaklık testi yapın, sonucu konuya ekleyin.

Abi baktım ekran kartı 61 derece, işlemci ise 66 derece oluyor ve takılmalar başladığında HDD'nin ışığı yanıyor. Ben şunu tahmin ediyorum, RAM yetmeyince HDD'ye yükleniyor, HDD yavaş olduğundan takılma yapıyor olabilir. Yani RAM alsam çözülür mü takılma? Takılma olduğunda işlemci ve ekran kartı kullanımı düşüyor, yani darboğaz yok abi.

RAM'i yükseltin. Sorun düzelmez ise, HDD de değişmeli.

İnşallah düzelir abi yarın alıcam deniycem olursa bilgilendiririm. Bide şöyle bi sorun var abi ETS 2 de oyunu açınca ilk başta şehir içinde 20 FPS oluyor ama 10 saniye bekleyince 60 FPS ye çıkıyor. Az ilerledim zaman gene 20 FPS oluyor neden böyle oluyor sence abi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı