Arkadaşlar AliExpress'ten aldığım, Xeon E5450 işlemciye uygun sistem toplamaya çalışıyorum.Elimde mevcut olan birleşenleri yazacağım. CS:GO, LoL ve Photoshop gibi programları orta düzeyde açması yeterli olacaktır. Sizden ricam uygun bütçeye göre gereken parçaları almamda yardımcı olmanız. Teşekkür ederim.
Xeon E5450
Asus GT 1030 OC edition
4x4 8 GB 1600 MHz RAM
Asus P5G41T-M LX
Elimde olan bileşenler bunlar arkadaşlar. Geriye kalan soğutucu, PSU, kasa ve HDD gibi bileşenleri uygun fiyata performans açısından beni üzmeyecek şekilde montaj yapmak istiyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
HDD'lerin fiyatları ortalama yakın zaten 150-200 tl arası daha ucuzunu hiç görmedim. 2.el HDD alma sakın. alıcaksan sıfır al. (Dediğim fiyatlar 1TB olan 7200 rpm 64 mb HDD'ler için).
Soğutucuya fazla para bayılmana gerek yok stok varsa eğer overclock yapmayacaksan sana yeter.
HDD'lerin fiyatları ortalama yakın zaten 150-200 tl arası daha ucuzunu hiç görmedim. 2.el HDD alma sakın. alıcaksan sıfır al. (Dediğim fiyatlar 1TB olan 7200 rpm 64 mb HDD'ler için).
Soğutucuya fazla para bayılmana gerek yok stok varsa eğer overclock yapmayacaksan sana yeter.