M MustafaEnes18 Hectopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2018 #21 Acaba sistemi kurdun mu? Sağlıklı çalışıyor mu? Bende de o anakarttan varda. Aynı sistemi kurmayı düşünüyorum.
Acaba sistemi kurdun mu? Sağlıklı çalışıyor mu? Bende de o anakarttan varda. Aynı sistemi kurmayı düşünüyorum.
A albatros75 Hectopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2018 #22 MustafaEnes18 dedi: Acaba sistemi kurdun mu? Sağlıklı çalışıyor mu? Bende de o anakarttan varda. Aynı sistemi kurmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Daha kurmadım. İnşallah 1 haftaya kadar kuracağım.saglikli olacağını düşünüyorum.
MustafaEnes18 dedi: Acaba sistemi kurdun mu? Sağlıklı çalışıyor mu? Bende de o anakarttan varda. Aynı sistemi kurmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Daha kurmadım. İnşallah 1 haftaya kadar kuracağım.saglikli olacağını düşünüyorum.
M MustafaEnes18 Hectopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2018 #23 albatros75 dedi: Daha kurmadım. İnşallah 1 haftaya kadar kuracağım.saglikli olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra nasıl olduğunu söyleyebilir misin? Sistemi kurdun mu?
albatros75 dedi: Daha kurmadım. İnşallah 1 haftaya kadar kuracağım.saglikli olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra nasıl olduğunu söyleyebilir misin? Sistemi kurdun mu?