Xeon E5450 ve GTX 1050 için PSU önerisi

Master15

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Çin'den Çin'den Xeon E5450 getirdim. GTX 1050 2GB alacağım.

Bu sisteme 400W 80+ Bronze 460W bir PSU buldum, yeterli olur mu?

İşlemciye 3.8 GHz O.C yapmak istiyorum. Sizce hangi power supply tercih etmeliyim?

Everest'in 400W 460 peak 80 Plus Bronze sertifikalı indirimde 111 TL civarında buldum ve otomatik düzeltmeden düzelmiş 1050'nin gaming modeli. Yani anakarttan almıyor, yeter diyorsan indirim bitmeden almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Everest PSU önermiyorum kesinlikle, sistemi emanet etmeyin böyle kalitesiz üreticilerin ürünlerine. Eğer bütçe bu kadarsa Aerocool VX 400W alınabilir, onun aşağısını asla tavsiye etmem, istersen tavsiye eden birinin çıkmasını bekle ama burada kimse sana Everest PSU almanı önermez.

GTX 1050 2GB GAMİNG 2G olması lazım, anakarttan almıyor gücü. Bilen abilerime sorduğumda 400W yetmeyeceğini söyledi. Diğer abilerim ise 3.8'e overclock yapamazsın yaparsın ama reset atar gibi cevaplar duydum. Aerocool'a da yönelebilirim. Marka fazla önemli değil, bütçe konusu önemli.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenliğin sıkı tutulmasından kasıt nedir onu anlamadım.

Hiçbir şey olmaz, bahsettiğim güç kaynağı rahatlıkla yeter. Ayrıca 20 TL daha ekleyip 500W olan modelini alman senin yararına olur, OC yaptığın zaman da hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

Aerocool VX Serisi 500w Güç Kaynağı (AE-VX500) Güç Kaynağı

Everest ile kıyaslanamaz bile, F/P ürünüdür.

20 tl çok fazla bir fiyat değil bunu düşüneceğim ve o site güvenilirmidir?

güzel araştırma yapmamıştım everest ucuz ve güzel gibi gelmişti bu fiyatlara daha güzel markalar olduğunu bilseydim adını bile ağzıma almazdım teşekkür ederim tekrardan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…