Xeon E5450 ve GTX 1050 Ti Sistem Performansı

ayberkeren

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma User benchmark yaptım çıkan sonuçları sizinle paylaşmak istiyorum. Ben bilgisayarımı oyun oynamak için kullanıyorum malumunuz üniversite'de başka türlü zaman geçmiyor. Bilgisayarıma eklemem veya donanımsal takviyeler için yardımlarınızı bekliyorum.

Değiştirmem gereken parçalar varsa nelerdir ? Değiştireceğim parçayı hangi parça ile değiştirmeliyim?

Asus P5G41T-M LX Performance Results - UserBenchmark

UserBenchmarks: Game 29%, Desk 31%, Work 22%
CPU: Intel Xeon E5450 - 37.6%
GPU: Nvidia GTX 1050-Ti - 38.9%
HDD: WD Blue 500GB (2007) - 20.8%
HDD: Samsung HD161GJ 160GB - 50.8%
HDD: WD WD800JD-75MSA3 80GB - 29.4%
RAM: Unknown 2x4GB - 20%
MBD: Asus P5G41T-M LX

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki arkadaş doğruyu söylemiş. Ekran kartı hariç sıfır veya ikini el yeniden sistem dizmeniz gerekiyor. DDR4 geçeyim dersen masrafın 1400TL'den başlar. Yok ikinci el DDR3 sistem kullanayım dersen de zaten RAM'ler DDR3 olduğu için sadece anakart ve işlemciye masraf yaparsınız onların da en iyi modellerini alma şansınız olur ikinci elden. Örneğin anakart olarak eski nesillerin en yüksek seviye parçalarının ömürleri uzun olduğu için fark olmaz.

Bana oyunlarda yüksek fps alabileceğim orta fiyatlı bi sistem önerisinde bulunur musunuz ? (Ekran kartı hariç) (İntel istiyorum işlemcimi)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı