B BuğrahanDvc Decapat Katılım 12 Temmuz 2018 Mesajlar 9 12 Temmuz 2018 #1 Xeon E5450 var ve ekran kartı olarak Asus ayrıca GTX 750 Ti O.C modeli var. Bu işlemci ve ekran kartıyla yayin acabilir miyim? Sistemim: Intel Xeon E5450 GTX 750 Ti 6GB RAM 450W PSU İnternet konusunda da TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum yayın için. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2018
Xeon E5450 var ve ekran kartı olarak Asus ayrıca GTX 750 Ti O.C modeli var. Bu işlemci ve ekran kartıyla yayin acabilir miyim? Sistemim: Intel Xeon E5450 GTX 750 Ti 6GB RAM 450W PSU İnternet konusunda da TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum yayın için.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Temmuz 2018 #2 RAM'i 8 yap. İnternetin iyiyse yapabilirsin diye düşünüyorum. Hangi oyunlar var kafanda ?
B BuğrahanDvc Decapat Katılım 12 Temmuz 2018 Mesajlar 9 15 Temmuz 2018 #3 Critness dedi: RAM'i 8 yap. İnternetin iyiyse yapabilirsin diye düşünüyorum. Hangi oyunlar var kafanda ? Genişletmek için tıkla... CS:GO , Pubg , Fortnite bu tarz oyunlar. Bir de 8 GB ram olursa arada ne kadar fark olur performans açısından?
Critness dedi: RAM'i 8 yap. İnternetin iyiyse yapabilirsin diye düşünüyorum. Hangi oyunlar var kafanda ? Genişletmek için tıkla... CS:GO , Pubg , Fortnite bu tarz oyunlar. Bir de 8 GB ram olursa arada ne kadar fark olur performans açısından?
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2018 #4 PUBG için 8 GB RAM daha iyi. Çünkü hem yayın yapacaksın hem de oyun oynayacaksın. Bu da sisteme daha fazla yüklenme ve kullanma demek. Yani 8 GB RAM PUBG'de zorlar yayınla birlikte.
PUBG için 8 GB RAM daha iyi. Çünkü hem yayın yapacaksın hem de oyun oynayacaksın. Bu da sisteme daha fazla yüklenme ve kullanma demek. Yani 8 GB RAM PUBG'de zorlar yayınla birlikte.