Xeon E5450 ve GTX 750 Ti Sistem

Yazın anakart ve işlemcimi değiştireceğim, baştan H81 almayı düşünüyorum kart olarak.

Yazın anakart ve işlemcimi değiştireceğim, baştan H81 almayı düşünüyorum kart olarak.
Aynı yolda ilerliyoruz. 1150 pin işlemciler el yakıyor, G3258'i istersen 4GHZ yap GTX750TI'taşıyamıyor. i3 4130'a baktık 750TI'ı zar zor taşıyor ve 300TL. Ben 1151 pin toplamayı düşünüyorum. G4560 GTX1050TI'ı bile taşıyor.

İlerde 4790K'ya yükseltebilme şansım olduğu için H81 düşünüyordum ama Gigabyte'nin BXXX'li bi anakartı vardı şu 1800TL'lik sistemde bulunan Donanım Arşivi'nin ondan da alabilirim.Gigabyte B450M Anakart Fiyatı - Vatan Bilgisayar şuydu sanırım.
İşlemci anakart felan filan hepsi 10 yıllık.Bütcen yoksa tabii ki upgrade et fakat tavsiyem para biriktir yeni nesil bir sistem topla.
Hocam şuanlık bütçe az olduğu için elimdekilerle kalıcı kullancağım parçaları alıyorum kesin alınması gereken diğerlerini de upgrade ediyorum. Yazın yeni anakart işlemci ve monitör alacağım kendime direkt olarak elimdekileri satıp.

çok garip gözüküyor diğerlerinden çip olarak farkı yoktur ama performans olarak farkı var mıdır OEM RX 460'ın ve 5450 taşıyabilir mi?
Fark çok az olur bence oda soğutucu iyi olmadığı için. Bu kartları MSI üretiyormuş hatta MSI'ın bir tane kartı ile birebir aynı belki soğutucusu uyar ise soğutucu değiştirilebilir. İnternette e5450 Rx460 videoları var dar boğaz yok diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…