InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 5 Ağustos 2017 #31 Hocam anakart hala satılıksa talibim ancak sadece anakarta. Onun dışındaki parçalarla ilgilenmiyorum.
Hocam anakart hala satılıksa talibim ancak sadece anakarta. Onun dışındaki parçalarla ilgilenmiyorum.
Mura_t Megapat Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 885 Çözümler 1 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ö.G.G 13 Ağustos 2017 #32 InJustice dedi: Hocam anakart hala satılıksa talibim ancak sadece anakarta. Onun dışındaki parçalarla ilgilenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Parça satışım yok komple satıyorum.
InJustice dedi: Hocam anakart hala satılıksa talibim ancak sadece anakarta. Onun dışındaki parçalarla ilgilenmiyorum. Genişletmek için tıkla... Parça satışım yok komple satıyorum.
tecpat Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2017 #33 Critness dedi: Tek satıyor musun ekran kartını ? Genişletmek için tıkla... Elindeki ekran kartının perrformansı nasıl?
Critness dedi: Tek satıyor musun ekran kartını ? Genişletmek için tıkla... Elindeki ekran kartının perrformansı nasıl?
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2017 #34 tecpat dedi: Elindeki ekran kartının perrformansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Baya iyi tek sorunu VRAM'in 1 GB olması alacaksan 2 GB al derim.
tecpat dedi: Elindeki ekran kartının perrformansı nasıl? Genişletmek için tıkla... Baya iyi tek sorunu VRAM'in 1 GB olması alacaksan 2 GB al derim.
tecpat Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2017 #35 Critness dedi: Baya iyi tek sorunu VRAM'in 1 GB olması alacaksan 2 GB al derim. Genişletmek için tıkla... Yalnız sana tavsiyem R7 240 kesinlikle alma çok fena performans düşüşü yaşarsın.
Critness dedi: Baya iyi tek sorunu VRAM'in 1 GB olması alacaksan 2 GB al derim. Genişletmek için tıkla... Yalnız sana tavsiyem R7 240 kesinlikle alma çok fena performans düşüşü yaşarsın.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2017 #36 tecpat dedi: Yalnız sana tavsiyem R7 240 kesinlikle alma çok fena performans düşüşü yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Yok değiştirmeyi düşünmüyorum.
tecpat dedi: Yalnız sana tavsiyem R7 240 kesinlikle alma çok fena performans düşüşü yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Yok değiştirmeyi düşünmüyorum.
tecpat Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2017 #37 Ben 250 TL ye bir tane buldum seninkinden sıfır garantili faturalı. Almalı mıyım? Senle nereden görüşebiliriz. Facebook felan var mı?
Ben 250 TL ye bir tane buldum seninkinden sıfır garantili faturalı. Almalı mıyım? Senle nereden görüşebiliriz. Facebook felan var mı?
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2017 #38 Fena değil fakat az daha indirim yapsa iyi olur. Ben kutulu az kullanılmış Get sistemiyle 155'e aldım. Ama ben almanı tavsiye etmem çünkü 1 GB VRAM günümüzde aşırı yetersiz.
Fena değil fakat az daha indirim yapsa iyi olur. Ben kutulu az kullanılmış Get sistemiyle 155'e aldım. Ama ben almanı tavsiye etmem çünkü 1 GB VRAM günümüzde aşırı yetersiz.
tecpat Megapat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2017 #39 Critness dedi: Fena değil fakat az daha indirim yapsa iyi olur. Ben kutulu az kullanılmış Get sistemiyle 155'e aldım. Genişletmek için tıkla... Senin Facebook felan var mı? Sana bir kaç soru sormak istiyorum.
Critness dedi: Fena değil fakat az daha indirim yapsa iyi olur. Ben kutulu az kullanılmış Get sistemiyle 155'e aldım. Genişletmek için tıkla... Senin Facebook felan var mı? Sana bir kaç soru sormak istiyorum.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2017 #40 tecpat dedi: Senin Facebook felan var mı? Sana bir kaç soru sormak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Buyur https://www.facebook.com/rifat.biber.5
tecpat dedi: Senin Facebook felan var mı? Sana bir kaç soru sormak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Buyur https://www.facebook.com/rifat.biber.5