B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 30 Ekim 2020 #11 Samotne Ciasteczka dedi: @BrnKrkz Şimdi sizin elinizde LGA 775 anakart var mı yok mu? Genişletmek için tıkla... Şuan elimdeki anakart çok eski fujitsu bir anakart ve özelliklerini internetten bulamadım yeni anakart alacağım yani şuan elimdeki bilgisayarı boşver baştan bir sistem diyorum uygun bir bütçeyle
Samotne Ciasteczka dedi: @BrnKrkz Şimdi sizin elinizde LGA 775 anakart var mı yok mu? Genişletmek için tıkla... Şuan elimdeki anakart çok eski fujitsu bir anakart ve özelliklerini internetten bulamadım yeni anakart alacağım yani şuan elimdeki bilgisayarı boşver baştan bir sistem diyorum uygun bir bütçeyle
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 30 Ekim 2020 #12 @BrnKrkz Dediğim gibi, bu Core 2 Quad işlemciler artık çok eski ve iş görmüyor bile diyebileceğimiz seviyeye geliyorlar yavaş yavaş. Bütçenizi belirtip ayrı konu açın yardımcı oluruz.
@BrnKrkz Dediğim gibi, bu Core 2 Quad işlemciler artık çok eski ve iş görmüyor bile diyebileceğimiz seviyeye geliyorlar yavaş yavaş. Bütçenizi belirtip ayrı konu açın yardımcı oluruz.