Xeon E5450 vs X5460 vs Xeon X5482

marcspector9

Megapat
Makaleler
2
Öncelikle hepinize selamlar değerli forum arkadaşlarım. Almazdan önce sizlerden de bir tavsiye almak isterim. Direk konuya geçeyim. Benim PC`nın özellikleri:
  • Intel Pentium Dual Core E5700
  • AsRock G41M-VS3 LGA775 DDR3
  • Nvidia GeForce 7300GT
  • TwinMos 4GB 1600MHZ DDR3
  • Seagate 500GB 7200RPM HDD
  • Intex 250W PSU (yeni güç kaynağı alacağım)
Evet sistem özelliklerim bunlardır. Başlıkta yazdığım 3 işlemci arasında kaldım, tabi 3'ü de modlu 775 socket için. Fakat aklımda olan soru şu. Şu üç işlemciden hangisini tercih etmeliyim ?
  • Not: Yeni CPU Fan, yeni ekran kartı (GTX1050) ve yeni 8GB DDR3 RAM'ler alacağım.
Önerilere açığım arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
O anakart ile eser miktarda overclock yapabileceğin için E5450'den ötesi israf olacak. Yeni işlemci, RAM, ekran kartı ve güç kaynağı alacaksan bu sistemi uygun bir fiyata satıp 660 liraya G4560, H110M ve 8 GB RAM sistem alabilirsin daha mantıklı hamle olur. Bu kadar eski sisteme bu kadar masraf yapılmaz.

O anakart ile eser miktarda overclock yapabileceğin için E5450'den ötesi israf olacak. Yeni işlemci, RAM, ekran kartı ve güç kaynağı alacaksan bu sistemi uygun bir fiyata satıp 660 liraya G4560, H110M ve 8 GB RAM sistem alabilirsin daha mantıklı hamle olur. Bu kadar eski sisteme bu kadar masraf yapılmaz.
Düşündüm de çok doğru söylüyorsunuz, boşuna masraf yapmayacağım buna o zaman.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı