Kasanızın genişliği 18 cm ama bu uzunluk bi' ucundan diğer ucuna olan uzunluk. Soğutucunun sığıp sığmayacağını bilemem. Şu anki soğutucunuzu çıkartıp işlemcinizin üzerine 16 cm'lik bi çubuk yerleştirdiğinizde kapak kapanıyorsa soğutucu sığar.
Kasanızın genişliği 18 cm ama bu uzunluk bi' ucundan diğer ucuna olan uzunluk. Soğutucunun sığıp sığmayacağını bilemem. Şu anki soğutucunuzu çıkartıp işlemcinizin üzerine 16 cm'lik bi çubuk yerleştirdiğinizde kapak kapanıyorsa soğutucu sığar.
Kapağın açık kalması bi' sorun teşkil etmez yalnızca PC daha çok toz toplar. Kapağın kapanmasını istiyorsanız biraz araştırıp daha kısa bi' soğutucu bulmalısınız.
Kapağın açık kalması bi' sorun teşkil etmez yalnızca PC daha çok toz toplar. Kapağın kapanmasını istiyorsanız biraz araştırıp daha kısa bi' soğutucu bulmalısınız.
Yardımların için teşekkür ederim büyük bu ihtimal bu soğtucudan sipariş edeceğim kapak acık kalması pek problem değil benim için herhangi bir sorum olursa gene rahatsız ederim seni
Merhaba, tüm iletileri okudum. Ve kafamda bir soru belirdi. P43 Gigabyte anakartta İşlemci Güç girişi için 4 Pin konulmuş. Bu durumda 120W tüketim sınıra yakın geliyor. Ek 8 pin olmasının artısı PCI EX kartlar için önem kazanıyor o zaman doğrumu?
Uzantı F14 olsada flasher onu doğrulayıp yükleyecektir. Kullanabilirsiniz o dosyayı. Dos üzerinden bir bat ile de yükleyebilirsiniz. Bat içerisinde şunun gibi yazmanız yeterli.