Xeon E5450 vs X5460

ATX, Micro-ATX
Boyutlar 400 x 180 x 465 mm 40 x 18 x 46.5 cm
Sıvı soğutma desteği yok.
Kasanızın genişliği 18 cm ama bu uzunluk bi' ucundan diğer ucuna olan uzunluk. Soğutucunun sığıp sığmayacağını bilemem. Şu anki soğutucunuzu çıkartıp işlemcinizin üzerine 16 cm'lik bi çubuk yerleştirdiğinizde kapak kapanıyorsa soğutucu sığar.

soğutucunun ölçüleri 120(U) × 96(G) × 160(Y) muhtemelen ucu ucuna sığar ya da kapak açık kalmak zorunda kalır

Kapağın açık kalması bi' sorun teşkil etmez yalnızca PC daha çok toz toplar. Kapağın kapanmasını istiyorsanız biraz araştırıp daha kısa bi' soğutucu bulmalısınız.

Kapağın açık kalması bi' sorun teşkil etmez yalnızca PC daha çok toz toplar. Kapağın kapanmasını istiyorsanız biraz araştırıp daha kısa bi' soğutucu bulmalısınız.
Yardımların için teşekkür ederim büyük bu ihtimal bu soğtucudan sipariş edeceğim kapak acık kalması pek problem değil benim için herhangi bir sorum olursa gene rahatsız ederim seni

Merhaba, tüm iletileri okudum. Ve kafamda bir soru belirdi. P43 Gigabyte anakartta İşlemci Güç girişi için 4 Pin konulmuş. Bu durumda 120W tüketim sınıra yakın geliyor. Ek 8 pin olmasının artısı PCI EX kartlar için önem kazanıyor o zaman doğrumu?

4 pin de olsa 8 pin de olsa PCI-X max. 75W güç sağlayabilir, yani hayır. Anakart 135W QX9770'i desteklediğine göre X5460'ı da destekler.

hocam ben bu bios için mod ararken 2 link buldum
http://genius239239.myweb.hinet.net/771/ bu sitedeki bütün revleri kapsıyor ve dosya uzantısı F14 olarak gözüküyor
XEON 771 TO 775 PIN Microcode BIOS-MOD: Gigabyte GA-P43-ES3G-XEON Microcode BIOS-MOD FILE List
bu sitede daha farklı bir uzantısı var rom olarak gösteriyor ve ben @Bios uygulaması ile güncelleme yapacağım için hansini seçmeliyim

Uzantı F14 olsada flasher onu doğrulayıp yükleyecektir. Kullanabilirsiniz o dosyayı. Dos üzerinden bir bat ile de yükleyebilirsiniz. Bat içerisinde şunun gibi yazmanız yeterli.
Kod:
flashspi P43blabla.F14

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…