sheltonzane01 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 865 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #21 Critness dedi: Bana uyar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. 15 Mayıs'ta şehirdışından döneceğim. 16 Mayıs musait olursanız kargolamasını yapabilirim.
Critness dedi: Bana uyar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. 15 Mayıs'ta şehirdışından döneceğim. 16 Mayıs musait olursanız kargolamasını yapabilirim.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.597 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2017 #22 sheltonzane01 dedi: Tamamdır. 15 Mayıs'ta şehirdışından döneceğim. 16 Mayıs musait olursanız kargolamasını yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Haftaya cumartesi yani 20 Mayıs'ta elime para geçecek. O zaman kargoyu yaparsınız. Ama eğer 20 Mayıs'tan önce başka bir iade ettiğim ürünün parası gelirse geldiği gün alabilirim.
sheltonzane01 dedi: Tamamdır. 15 Mayıs'ta şehirdışından döneceğim. 16 Mayıs musait olursanız kargolamasını yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Haftaya cumartesi yani 20 Mayıs'ta elime para geçecek. O zaman kargoyu yaparsınız. Ama eğer 20 Mayıs'tan önce başka bir iade ettiğim ürünün parası gelirse geldiği gün alabilirim.
sheltonzane01 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 865 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #23 Critness dedi: Haftaya cumartesi yani 20 Mayıs'ta elime para geçecek. O zaman kargoyu yaparsınız. Ama eğer 20 Mayıs'tan önce başka bir iade ettiğim ürünün parası gelirse geldiği gün alabilirim. Genişletmek için tıkla... Tabi nasıl isterseniz. Hazır olduğunuz vakit profil resmimdeki numaradan iletişime geçersiniz.
Critness dedi: Haftaya cumartesi yani 20 Mayıs'ta elime para geçecek. O zaman kargoyu yaparsınız. Ama eğer 20 Mayıs'tan önce başka bir iade ettiğim ürünün parası gelirse geldiği gün alabilirim. Genişletmek için tıkla... Tabi nasıl isterseniz. Hazır olduğunuz vakit profil resmimdeki numaradan iletişime geçersiniz.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.597 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2017 #24 Geç sheltonzane01 dedi: Tabi nasıl isterseniz. Hazır olduğunuz vakit profil resmimdeki numaradan iletişime geçersiniz. Genişletmek için tıkla... Geçerim sorun yok. Sonunda karta param geldi. Cumartesi parami alınca parayı havale ile gönderirim.
Geç sheltonzane01 dedi: Tabi nasıl isterseniz. Hazır olduğunuz vakit profil resmimdeki numaradan iletişime geçersiniz. Genişletmek için tıkla... Geçerim sorun yok. Sonunda karta param geldi. Cumartesi parami alınca parayı havale ile gönderirim.
sheltonzane01 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 865 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2017 #25 Critness dedi: Geç Geçerim sorun yok. Sonunda karta param geldi. Cumartesi parami alınca parayı havale ile gönderirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, bugün şehirdışından dönüyorum. Ne zaman musait olursanız gönderimi yaparım.
Critness dedi: Geç Geçerim sorun yok. Sonunda karta param geldi. Cumartesi parami alınca parayı havale ile gönderirim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, bugün şehirdışından dönüyorum. Ne zaman musait olursanız gönderimi yaparım.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.597 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2017 #26 sheltonzane01 dedi: Tamamdır, bugün şehirdışından dönüyorum. Ne zaman musait olursanız gönderimi yaparım. Genişletmek için tıkla... Para iadesi yapıldı gösteriliyor fakat baktığımda hala 2 tl param var gösteriyor ?
sheltonzane01 dedi: Tamamdır, bugün şehirdışından dönüyorum. Ne zaman musait olursanız gönderimi yaparım. Genişletmek için tıkla... Para iadesi yapıldı gösteriliyor fakat baktığımda hala 2 tl param var gösteriyor ?
sheltonzane01 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 865 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2017 #27 Critness dedi: Para iadesi yapıldı gösteriliyor fakat baktığımda hala 2 tl param var gösteriyor ? Genişletmek için tıkla... İninal kart kullanmadığım için detaylı bilgim malesef yok.
Critness dedi: Para iadesi yapıldı gösteriliyor fakat baktığımda hala 2 tl param var gösteriyor ? Genişletmek için tıkla... İninal kart kullanmadığım için detaylı bilgim malesef yok.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.597 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2017 #28 Hocam paramı alamadım iade ettiğim ürün bana geri döndü. Size 40 TL üstüne 4 GB DDR2 800 MHZ RAM versem olur mu ? Valla durumum yok öğrencilikten.
Hocam paramı alamadım iade ettiğim ürün bana geri döndü. Size 40 TL üstüne 4 GB DDR2 800 MHZ RAM versem olur mu ? Valla durumum yok öğrencilikten.
sheltonzane01 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 865 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2017 #29 Critness dedi: Hocam paramı alamadım iade ettiğim ürün bana geri döndü. Size 40 TL üstüne 4 GB DDR2 800 MHZ RAM versem olur mu ? Valla durumum yok öğrencilikten. Genişletmek için tıkla... Ramlerin kargo ücreti size ait olacaksa kabulüm. Aksi takdirde ilk konuşulanlar geçerli olacaktır.
Critness dedi: Hocam paramı alamadım iade ettiğim ürün bana geri döndü. Size 40 TL üstüne 4 GB DDR2 800 MHZ RAM versem olur mu ? Valla durumum yok öğrencilikten. Genişletmek için tıkla... Ramlerin kargo ücreti size ait olacaksa kabulüm. Aksi takdirde ilk konuşulanlar geçerli olacaktır.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.597 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2017 #30 sheltonzane01 dedi: Ramlerin kargo ücreti size ait olacaksa kabulüm. Aksi takdirde ilk konuşulanlar geçerli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Toplam 60 TL oluyor 55 Yapabilirsek uyar mı ? Ya da bana 2 hafta ver ben parayı ayarlayayım.
sheltonzane01 dedi: Ramlerin kargo ücreti size ait olacaksa kabulüm. Aksi takdirde ilk konuşulanlar geçerli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Toplam 60 TL oluyor 55 Yapabilirsek uyar mı ? Ya da bana 2 hafta ver ben parayı ayarlayayım.