Xeon E5462 ve Fujitsu D3041-A 775P DDR3 Sisteme Görüntü Gelmeme Sorunu

Mücahit Veyn

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Arkadaşlar işlemci bu gün elime geçti ve PC'ye taktım her şey sorunsuz çalışıyor. Fanlar vs sorun yok lakin ekran gelmiyor. BIOS güncellemem gerekir mi? Birkaç sitede okudum Xeon'a uygun olan BIOS'la güncellenmeli yazıyordu fakat ben herhangi bir şey bulamadım. Bilen varsa link atabilir mi? Sorun nedir?
işlemci: Xeon 5462 775P modlanmış
Anakart: Fujitsu D3041-A 775P DDR3

Son düzenleyen: Moderatör:
xeon 771 microcode 微碼 Bu sitede modlar mevcut ancak, anakart markanızı sitede göremedim. Emin olmamakla birlikte sanırsam, anakartınız için mod yok. Ancak olabilir de, bilir kişilerin gelip cevaplamasını bekleyin.
Evet bende baktım o siteye fakat varsada göremedim, Ve ufak bir bilgide edinidim, işlemci 1600fsb değerine sahip, anakart ise 1333 burada sorun olabilir, bazı yerlerde öyle okudum, Teşekkürler.

Son düzenleme:
Sorunu çözebildiniz mi acaba ?
Dostum sorun veri yolu hızları 1600fsb desteğine sahip olması gerekiyormuş anakartın, bende birtane buldum aldım bu hafta içi gelicek tamda bugün speriş verdim alıcaksanız vs dikkat edin mutlaka 40 tl karlı çıkayım derken 225 tl ekstra zarar yaptmış oldum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı