Xeon E7-4830 V2 işlemcinin oyun performansı nasıldır?

fusedd

Femtopat
Daha fazla  
Xeon E7-4830 V2 işlemcinin oyun performansı nasıldır? Özellikle rekabetçi oyunlarda CS:GO vb. 1050 Ti ekran kartı ve DDR3 16 GB RAM ile kullanılacak.

@Revainer, kullandığınız işlemcinin CS:GO, Valorant vb. oyunlarda performansı nasıl? Almayı düşünebilirim.

Gördüğün sistemle şu an Valorant +200, CS:GO +300 alıyorum. X99 ayrı bir mimari daha güncel ve DDR4 olduğu için daha fazla alırsın sen bahsettiğin işlemci ile.

O kadar güçlü olduğunu bilmiyordum. Darboğaz oluyor mu o kart ile? Xeon tabanlı bir sisteme geçmeyi düşünüyorum.

O kadar güçlü olduğunu bilmiyordum. Darboğaz oluyor mu o kart ile? Xeon tabanlı bir sisteme geçmeyi düşünüyorum.
İşlemcinin oyunda daha %50'yi geçtiğini görmedim. FiveM'e giriyorum bir sürü scripti olan sunucuya + kendim modlar kurup öyle oynuyorum, %20-40 arası dolanıyor ona rağmen. Şunu da ekleyeyim benim anakartımdan dolayı mı bilmiyorum ama işlemci 3.3 GHz üstüne çıkmıyor ve bu şekilde sağladığı performans bile inanılmaz.

Tam olarak işlemci modeliniz neydi?

E5-2689 Base Clock 2.60 GHz 8 Core 16 Thread. (İlginç bir şekilde İntel'in sitesinde yok)

Hocam uygun anakart bulursam bende bu tarz bir sistem toplayacağım. Sizin işlemci sunucular için yapılmış. Çok çekirdek performansı iyi, en ağır işlere dayanıyor ve uzun ömürlü. Hızın pek bir önemi yok.

Size zahmet Sahibinden üzerinden araştırır mısınız? Sizin işlemcinin en düşük fiyat ne kadar onu merak ediyorum.

Bizim milletimiz uçurmayı çok sevdiği için biraz uçuk fiyatları.
X79 diye aratırsanız çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…