Xeon işlemci olmadan BIOS modlamak

Dostum yapabildiğine çok sevindim. Açıkçası çok da mutlu oldum. Stock fan değerlerin OC olmasına rağmen muhtemeşem görünüyor. Ancak yük altında da bir test gerçekleştirebilirsen çok güzel olur. Bir de oyun performansını merak ediyorum. Bizim işlemci hala seyahat halinde .
Gelir gelmez aynı işlemleri ben de yapacağım. Başarılı olmana sevindim. Hayatında da başarılar dilerim.

Gayet iyi görünüyor. Ben de yakın zamanda i5 3470 veya i5 2500 işlemcili bilgisayar toplamayı düşünüyorum. CS:GO ve LoL oynuyorum. Yanına bir de 750 Ti almayı düşünüyorum. İleride de daha güçlü bir ekran kartına geçmeyi planlıyorum. Sizin düşünceniz nedir. Elimde kasa ve depolama birimi mevcut. Ortalama 1000 liraya bunları almayı planlıyorum.

İ5 ve gtx 750ti olan bilgisayarda her oyunu rahat oynarsınız...
Eyvallah. Reis bench testi yaptım şöyle oldu sıcaklık değerleri stock fan 2400 rpm
Xeon L5420 2.50ghz ve Xeon L5420 3.00ghz arasında dağlar kadar fark var aşırı hızlanma oldu overclock yapınca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…