Masaüstü bilgisayarıma macOS Big Sur kurmak istiyorum fakat kafam biraz karıştı. EFI dosyasını indirdim fakat .plist olan dosyarlarda benim işlemciye uygun olanı bulamadım.
Bir şey daha sormak istiyorum. Dün gece mojave kurmak için flasha .raw yazdırıyordum etcher ile fakat yarıda hata verdi daha sonra flash çalışmadı. Biçimlendirme de yapamıyorum bir türlü aygıt bulunamadı uyarısı veriyor. Flashi takınca görüyor fakat dolu mu boş mu göstermiyor içine de giremiyorum aygıt yok gibi bir hata veriyor.
MacOS İmaj dosyasını USB belleğe yazdırdıktan sonra birden fazla bölümleniyor ve sadece 1 bölümü Windows üzerinden görüntülenebiliyor. Kurulum veya Dual boot işlemi bittiği zaman kullanıcılar bazen USB eski haline tam olarak getiremiyor veya bazı sorunlar yaşayabiliyor. USB eski haline getirmek...
MacOS İmaj dosyasını USB belleğe yazdırdıktan sonra birden fazla bölümleniyor ve sadece 1 bölümü Windows üzerinden görüntülenebiliyor. Kurulum veya Dual boot işlemi bittiği zaman kullanıcılar bazen USB eski haline tam olarak getiremiyor veya bazı sorunlar yaşayabiliyor. USB eski haline getirmek...