claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.693 Makaleler 60 Çözümler 824 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #11 yusufklncc dedi: Sistemin Monterey destekliyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmaya gerek yok hocam Sorun yaşaman muhtmele dedim bu CPU genelde sorun yaratıyor ki en son hata görsel istemişiz yollamamış.
yusufklncc dedi: Sistemin Monterey destekliyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmaya gerek yok hocam Sorun yaşaman muhtmele dedim bu CPU genelde sorun yaratıyor ki en son hata görsel istemişiz yollamamış.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 22 Mayıs 2023 #12 claus dedi: Konuyu hortlatmaya gerek yok hocam Sorun yaşaman muhtmele dedim bu CPU genelde sorun yaratıyor ki en son hata görsel istemişiz yollamamış. Genişletmek için tıkla... Kafa gitmiş valla. Tarihlerde direkt ay kısmına bakıyordum sanırım ve 1 ay önceki konu sandım. Kusura bakmayın.
claus dedi: Konuyu hortlatmaya gerek yok hocam Sorun yaşaman muhtmele dedim bu CPU genelde sorun yaratıyor ki en son hata görsel istemişiz yollamamış. Genişletmek için tıkla... Kafa gitmiş valla. Tarihlerde direkt ay kısmına bakıyordum sanırım ve 1 ay önceki konu sandım. Kusura bakmayın.