Xeon X3430 R7 250 Sistem Performansı

Daha fazla  
Yeni bir sistem toplayacağım. Sonuç olarak böyle bir sistem almaya karar verdim. PSU elimde olduğu için sisteme eklemedim. Beni 1-2 sene idare etmesi gerektiği için güncellik yerine eski nesil ama aynı fiyata daha fazla performans alacağımı düşündüğüm 1158TL'ye monitör dahil bir sistem oldu. 1-2 ay içinde RAM yükseltmesi yapacağım sisteme. Sizce sistemi bu haliyle almalı mıyım yoksa daha iyi bir sistem önerirseniz sevinirim. Bu sistem ile oynayacağım en yüksek oyun düşük-orta ayarlarda GTA 5 olacak. Sizce bu ayarlarda kaç FPS alırım? Ve ileride yeni sistem almaktan vazgeçersem en yüksek hangi kartı besleyebilir bu işlemci? Şimdiden teşekkürler

Not: Daha sipariş vermedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Xeon X3430
Asboard H55 1156
4GB DDR3 1333Mhz RAM
Asus R7 250
Hitachi 7200RPM HDD
Elba X5
1366X768

@Neko @MWarfare @Frosa ve diğer arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Eğer ki oyun oynayacaksanız 4GB RAM yetersiz gelebilir. Sisteminizin performansı ise böyle olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Peki bu işlemci en fazla hangi ekran kartını besleyebilir?
İnternette çoğu kaynak 1060'a kadar besleyebileceğini söylüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bütçeniz monitör dahil ve PSU hariç 1200₺ mi?

PSU'nuz +12W kanalından ne kadar güç veriyor acaba?

Sahibinden.com üzerinden ikinci el/sıfır karışık bir sistem dizsem size uyar mı?

Bütçenizden monitörü çıkarınca ne kadar kalıyor?

4 GB RAM ile günümüz oyunlarını oynamanız biraz zor. Zaten yükseltme yapılacakmış.

Ekran kartı 2. el alınmayacaksa, R7 250 yerine GT 1030 tercih edilmeli. PSU Everest olsa bile şu anlık yeter.

Söz konusu Xeon olunca işler değişiyor. Ama interneteki testlere göre alınabilir.

GTX 1060 olmasa da GTX 1050 Ti'ı taşır.

Önerim o sistemi almayıp, sahibinden.com'da ikinci el sistem bakmanız olacaktır... Zira giriş seviyesi düşük bütçeli sistem bulabilirsiniz. Çok daha iyi performans verecektir...

@Kavin Sizin seçtiğiniz o parçalar sıfır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…