Xeon X3440 ile Sistem Toplama

Arkadaşlar ben Xeon X3440 işlemci ile sistem toplamak istiyorum. Benim aklımda bu işlemcinin yanına GTX 950 ekran kartı, 8GB RAM, Gigabyte GA-H55M anakart alma fikri var. Sizce bu sistem nasıl, iyi mi? Güncel oyunları oynayabilir miyim? Ya da siz ne önerirsiniz? Ne kadarlık güç gerekir? Cevapladığınız için şimdiden teşekkür ederim.

Anakart olarak P55 serisi, ve işlemci olarak X3470 almanızı tavsiye ederim, X3440 a göre X3470 ile daha yüksek saat hızına ulaşabilirsiniz, overclock yapacaksanız, ki yapmanızı tavsiye ederim, işlemciye 120mm fana sahip ve en az 4 ısı borulu bir soğutucu almalısınız, böyle bir sistemin yanına da bütçeniz yetiyorsa tavsiyem RX 570 4 GB almanızdır, güç kaynağı olarak 500 W yetecektir, bu sistem ile güncel oyunlarda sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Öncelikle teşekkür ederim.Anakart,işlemci ve güç kaynağında dediklerini alicam ama ekran kartı olarak gtx 950 alsam yine güncel oyunlarda sıkıntı yaşar mıyım?Çünkü ekran kartını bir arkadaşımdan ucuza ikinci el olarak alicam.Bir de bahsettigin soğutucuyu tam olarak bulamadım bana bir ürün önerebilir misin?

Gtx 950 ile RX 570 arasında oldukça fazla performans farkı var, RX 570 sonuç olarak yeni mimariye sahip bir kart, X3470 overclock+ RX 570 ile çok daha güçlü ve ileriye dönük bir sistem kurmuş olursunuz.
İşlemci soğutucusu olarak şunu önerebilirim; ARCTIC Freezer 34 İşlemci Soğutucu ACFRE00052A Soğutucu - Nanokatalog bu site güvenilirdir, fakat ürünleri biraz geç gönderiyor bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…