Ya gulucuk atip kendini komik zanneden arkadaslar, hangi karti 2K çözünürlüge cektiginizde GPU kullanimi tavan yapmiyor? O islemci 4.0 GHZ'de 1080P çözünürlükte RX 570'i ucu ucuna besliyor. Bilip bilmeden her seye gulucuk atip milleti kanser etmeyin. Boyle bir sistem toplayan adam 2K monitorle mi kullanacak sizce sistemi?
Bende aynı işlemciyi kullanıyorum bende cevap vereyim.
İntel H55 ile kullanıyorum.
1050 Tİ kullanıyorum
Valorantta en düşük ayarlarda 1080P 70-120 arası.
Ya gulucuk atip kendini komik zanneden arkadaslar, hangi karti 2K çözünürlüge cektiginizde GPU kullanimi tavan yapmiyor? O islemci 4.0 GHZ'de 1080P çözünürlükte RX 570'i ucu ucuna besliyor. Bilip bilmeden her seye gulucuk atip milleti kanser etmeyin. Boyle bir sistem toplayan adam 2K monitorle mi kullanacak sizce sistemi?
Baya cahil cahil konuşmaya devam ediyorsun. Kendim kullanıyorum. OC'suz 1050 Tİ'ı "rahat" besliyori. 1050 Tİ ile RX 570 de neredeyse aynı güçte. Bu yüzden sus artık. Ve 1080P kullanıyorum.
Ya gulucuk atip kendini komik zanneden arkadaşlar, hangi karti 2K çözünürlüge cektiginizde GPU kullanimi tavan yapmiyor? O işlemci 4.0 GHz'de 1080p çözünürlükte RX 570'i ucu ucuna besliyor. Bilip bilmeden her seye gulucuk atip milleti kanser etmeyin. Boyle bir sistem toplayan adam 2K monitörle mi kullanacak sizce sistemi?
1.anakartım H55-D2H 16 GB RAM destekleyen anakart öneririm.
2.GTX 960 2 GB ile "4 GB belllekden aşağı alma"
3.Valorant gibi oyunlarda rahat oynatıyor."200"
Ayriyetten 60 FPS sabitlediğim zaman bazı oyunlar kapanabiliyor, 2 yıldır kullanıyorum.