SHERLACK Centipat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2 14 Eylül 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Intel Xeon X3440 işlemcili sistem kurmak istiyorum ama yukarıda yazdığım işlemci DDR4 destekler mi bilmiyorum. Bir de önerebileceginiz OC yapilabilen bir anakart önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2019
Merhaba arkadaşlar. Intel Xeon X3440 işlemcili sistem kurmak istiyorum ama yukarıda yazdığım işlemci DDR4 destekler mi bilmiyorum. Bir de önerebileceginiz OC yapilabilen bir anakart önerir misiniz?
Çözüm Fatih Işık 14 Eylül 2019 Merhaba. Bildiğim kadarıya bu işlemcinin uyumlu olduğu anakartlar DDR3 olduğu için ve DDR4 RAM DDR3 anakarta takılmadığı için desteklemez diyebiliriz.
Merhaba. Bildiğim kadarıya bu işlemcinin uyumlu olduğu anakartlar DDR3 olduğu için ve DDR4 RAM DDR3 anakarta takılmadığı için desteklemez diyebiliriz.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2019 #2 Merhaba. Bildiğim kadarıya bu işlemcinin uyumlu olduğu anakartlar DDR3 olduğu için ve DDR4 RAM DDR3 anakarta takılmadığı için desteklemez diyebiliriz. Çözüm
Merhaba. Bildiğim kadarıya bu işlemcinin uyumlu olduğu anakartlar DDR3 olduğu için ve DDR4 RAM DDR3 anakarta takılmadığı için desteklemez diyebiliriz.